Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATADURAS mardelvelez
romperpiernas Tactiek la 10
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Onay rent richting de bal. Onay met een sublieme pass. Graversa rent richting de bal. Graversa haalt uit met een fantastische trap. Fotiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - mardelvelez 0:1

9e minuut.
Scheefer rent richting de bal. Quốc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Thành probeert naar een medespeler te passen. Onay bereikt de bal nog maar net als eerste. Onay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hempel rent richting de bal. Piechota verovert de bal door een tackle van achteren. Piechota passt de bal met de wreef. Graversa is nu in balbezit. Graversa haalt uit met een fantastische trap. Fotiou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Calvelli speelt de bal door. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Graversa rent richting de bal. Graversa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fotiou niet meer kan verder spelen. Schrijvers komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Osadici passt de bal zonder na te denken. Wytynck rent richting de bal. Wytynck geeft een hoge lob. Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - mardelvelez 0:2

35e minuut.
Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bielawa met een sublieme pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green probeert naar een medespeler te passen. Fernández rent richting de bal. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 56%, mardelvelez 44%.
PATADURAS - mardelvelez 0:2

46e minuut.
Creutz passt de bal in één keer door. Piechota speelt de bal door. Quốc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Thành geeft een lange en hoge pass. Graversa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - mardelvelez 0:3

51e minuut.
Quốc Thành kopt de bal weg. Aparicio rent richting de bal. Aparicio met een sublieme pass. Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Schrijvers probeert naar een medespeler te passen. Osadici kopt de bal weg. Aparicio met een sublieme pass. Schrijvers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Eyzaguirre geeft een lange en hoge pass. Scheefer kopt de bal weg. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel. Mfumu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - mardelvelez 1:3

55e minuut.
Piekarek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Onay speelt de bal door. Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Green moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Green schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Graversa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aparicio wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Quốc Thành onderschept slim de pass. Quốc Thành speelt de bal door. Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Onay rent richting de bal. Onay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Scheefer speelt de bal door. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piechota de bal onder controle te krijgen. Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cetnarski komt het veld opgelopen. Laurey komt het veld opgelopen. Testi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal in één keer door. Piekarek rent richting de bal. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Scheefer is nu in balbezit. Scheefer passt de bal zonder na te denken. Hempel is nu in balbezit. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Mfumu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - mardelvelez 2:3

78e minuut.
Hempel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Apostu neemt vlug de vrije trap. Testi kopt de bal weg. Graversa rent richting de bal. Graversa haalt uit met een fantastische trap. Schrijvers bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 55%, mardelvelez 45%.
PATADURAS - mardelvelez 2:3