Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Equipo Viva Jujuy!
5 - 2 - 3 DEF Tactiek 5-2-enganche
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten adequate
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Lubelec probeert naar een medespeler te passen. Masař is nu in balbezit. Masař passt de bal zonder na te denken. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı passt de bal zonder na te denken. Adamantidis probeert de bal aan de voet te houden. Masař bereikt de bal nog maar net als eerste. Masař schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Reakes speelt de bal door. Lubelec rent richting de bal. Lubelec passt de bal zonder na te denken. Masař is nu in balbezit. Masař geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Reakes kopt de bal weg. Burgazlı heeft problemen om de bal te vangen. Schutz rent richting de bal. Schutz schiet op doel. Ghislieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Viva Jujuy! 1:0

26e minuut.
Kubovec kopt de bal weg. Ološtiak heeft problemen om de bal te vangen. Lubelec speelt de bal door. Reakes is nu in balbezit. Reakes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bugay geeft een lange en hoge pass. Lubelec controleert de bal met de borst. Lubelec passt de bal met de wreef. Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Masař passt de bal met de wreef. Lubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelec speelt de bal door. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Viva Jujuy! 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 48%, Viva Jujuy! 52%.
El Equipo - Viva Jujuy! 2:0

56e minuut.
Nedelescu heeft problemen om de bal te vangen. Lubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelec passt de bal in één keer door. Masař geeft de bal voor. Pniewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Viva Jujuy! 3:0

59e minuut.
Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelec onderschept slim de pass. Lubelec geeft de bal voor. Reakes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reakes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Masař verovert de bal door een tackle van achteren. Masař speelt de bal door. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Schutz rent richting de bal. Schutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Viva Jujuy! 4:0

67e minuut.
Lubelec passt de bal met de wreef. Masař bereikt de bal nog maar net als eerste. Masař geeft een hoge lob. Reakes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reakes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Burgazlı geeft een hoge lob. Inworp. Reakes met een snelle inworp. Masař geeft een lange en hoge pass. Pniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghislieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Ondříček komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas passt de bal in één keer door. Xudayarov is nu in balbezit. Xudayarov geeft de bal voor. Savronskis onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kačera speelt de bal door. Klungelig pakt Salas de bal. Taivassalo speelt de bal door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 47%, Viva Jujuy! 53%.
El Equipo - Viva Jujuy! 4:0