Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: Anashee Fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3098
Anashee Fc Chusa Futbol Club
Normal Tactiek T-
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Moldakaraev speelt de bal door. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Przerwa is nu in balbezit. Przerwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Porubszki passt de bal met de wreef. Chiacu heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu speelt de bal door. Gębała rent richting de bal. Gębała schiet op doel. Asad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:1

9e minuut.
Chiacu speelt de bal door. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev met een sublieme pass. Gębała controleert de bal met de borst. Gębała haalt uit met een fantastische trap. Asad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Chiacu met een sublieme pass. Gummy rent richting de bal. Porubszki onderschept slim de pass. Porubszki haalt uit met een fantastische trap. Asad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:2

12e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu passt de bal zonder na te denken. Moldakaraev is nu in balbezit. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki draait met de bal, schiet en ... Asad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Discepoli met een sublieme pass. Daar is Porubszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porubszki met een sublieme pass. Gębała rent richting de bal. Gębała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Discepoli verovert de bal door een tackle van achteren. Discepoli met een sublieme pass. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:3

22e minuut.
Porubszki onderschept slim de pass. Gębała probeert naar een medespeler te passen. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Przerwa kopt de bal weg. Vranjican rent richting de bal. Gębała onderschept slim de pass. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Asad trapt de bal weg. Cejrowski kopt de bal weg. Porubszki probeert naar een medespeler te passen. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev schiet op doel. Asad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gębała is nu in balbezit. Gębała passt de bal zonder na te denken. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
de Bary geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chiacu met de inworp. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
de Bary rent richting de bal. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu geeft een hoge lob. Gębała rent richting de bal. Gębała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Stamatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa verovert de bal door een tackle van achteren. Przerwa probeert naar een medespeler te passen. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... Asad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anashee Fc 82%, Chusa Futbol Club 18%.
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:3

46e minuut.
Stamatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatiadis speelt de bal door. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:4

49e minuut.
Porubszki is nu in balbezit. Porubszki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moldakaraev de bal. Moldakaraev schiet op doel. Asad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:5

50e minuut.
Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przerwa met de inworp. Daar is Discepoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Discepoli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
de Bary bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bary geeft een hoge lob. Stamatiadis controleert de bal met de borst. Malarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gummy geeft een lange en hoge pass. Hallik geeft de bal voor. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel. Asad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Abbondanzieri verovert de bal door een tackle van achteren. Abbondanzieri passt de bal met de wreef. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki haalt uit met een fantastische trap. Asad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:6

61e minuut.
Gummy rent richting de bal. Porubszki onderschept slim de pass. Porubszki passt de bal zonder na te denken. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała draait met de bal, schiet en ... Asad bokst de bal weg. Daar is Po, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:7

65e minuut.
Discepoli passt de bal zonder na te denken. Porubszki heeft problemen om de bal te vangen. Porubszki passt de bal zonder na te denken. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Discepoli kopt de bal weg. Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa geeft de bal voor. Klungelig pakt Moldakaraev de bal. Moldakaraev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:8

75e minuut.
Moldakaraev passt de bal zonder na te denken. Gummy is nu in balbezit. Przerwa verovert de bal door een tackle van achteren. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Enginer trapt de bal weg. Porubszki kopt de bal weg. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap. Asad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:9

87e minuut.
Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Discepoli heeft problemen om de bal te vangen. Discepoli passt de bal zonder na te denken. Porubszki rent richting de bal. Porubszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:10

89e minuut.
Betcher kopt de bal weg. Malarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aranowski speelt de bal door. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anashee Fc 75%, Chusa Futbol Club 25%.
Anashee Fc - Chusa Futbol Club 0:11