Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya Amanecer Refulgente
2021 Tactiek New Horizon
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.7 gemiddelde waardering 46.4
adequate Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Franga trapt de bal weg. Mundy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lončar de bal onder controle te krijgen. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
bin Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salim passt de bal zonder na te denken. Razum met een sublieme pass. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Amanecer Refulgente 0:1

13e minuut.
Yosunoğlu kopt de bal weg. Guaíba rent richting de bal. Buhănescu onderschept slim de pass. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Franga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Biševac probeert naar een medespeler te passen. Lončar rent richting de bal. Buhănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. Franga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ester speelt de bal door. bin Salim probeert naar een medespeler te passen. Sporchia rent richting de bal. Sporchia haalt uit met een fantastische trap. Duben werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Wendling geeft een hoge lob. Hegyeshalmi kan de bal niet met de borst controleren. Szalewicz onderschept slim de pass. Amedei is nu in balbezit. Amedei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Central Goya - Amanecer Refulgente 1:1

23e minuut.
Amedei rent richting de bal. Wendling legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amedei raakt geblesseerd tijdens het duel. Wendling geeft de bal voor. Buhănescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yosunoğlu met een snelle inworp. Ester geeft de bal voor. Buhănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Franga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wendling geeft de bal voor. Yosunoğlu kopt de bal weg. Daar is bin Salim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Yosunoğlu probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaíba begaat een overtreding. Guaíba krijgt een gele kaart. Buhănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Biševac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amedei krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Guaíba geeft een lange en hoge pass. Razum bereikt de bal nog maar net als eerste. Razum speelt de bal door. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 37%, Amanecer Refulgente 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Central Goya - Amanecer Refulgente 1:1

48e minuut.
Ester met een sublieme pass. bin Salim geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ... Duben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabała de bal onder controle te krijgen. Yosunoğlu probeert naar een medespeler te passen. Amedei is nu in balbezit. Amedei haalt uit met een fantastische trap. Franga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Amanecer Refulgente 2:1

53e minuut.
Sporchia is nu in balbezit. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia onderschept slim de pass. Sporchia draait met de bal, schiet en ... Duben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Central Goya - Amanecer Refulgente 2:2

58e minuut.
Cabała onderschept slim de pass. Cabała probeert naar een medespeler te passen. bin Salim met een sublieme pass. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
bin Salim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Salim geeft een lange en hoge pass. Szalewicz heeft problemen om de bal te vangen. Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razum met een snelle inworp. Hegyeshalmi heeft problemen om de bal te vangen. Ester met een sublieme pass. bin Salim geeft een lange en hoge pass. Duben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza passt de bal zonder na te denken. Lončar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei verovert de bal door een tackle van achteren. Amedei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sporchia rent richting de bal. Biševac rent richting de bal. Biševac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amedei de bal. Amedei geeft een hoge lob. Franga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Biševac speelt de bal door. Cabała geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi schiet op doel. Duben maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sporchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporchia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Amanecer Refulgente 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 41%, Amanecer Refulgente 59%.
Central Goya - Amanecer Refulgente 2:3