Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FACA FC Guardianes
bolivia Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 31.8
very good Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Antelo geeft een hoge lob. Kotkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kayupi de bal. Natouri rent richting de bal. Natouri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Garré geeft de bal voor. Daar is Ganzerla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antelo geeft de bal voor. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík draait met de bal, schiet en ... Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Zelicovich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oćwieja de bal. Oćwieja geeft een hoge lob. Kotkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 1:0

7e minuut.
Oćwieja onderschept slim de pass. Oćwieja geeft de bal voor. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo geeft een lange en hoge pass. Kotkov springt en kopt de bal. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 2:0

10e minuut.
Comandante bereikt de bal nog maar net als eerste. Comandante geeft de bal voor. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 3:0

13e minuut.
Svansson onderschept slim de pass. Svansson geeft een hoge lob. Kotkov rent richting de bal. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri haalt uit met een fantastische trap. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kartík is nu in balbezit. Kartík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 4:0

14e minuut.
Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo passt de bal in één keer door. Daar is Kotkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 5:0

23e minuut.
Kandemir met een snelle inworp. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja geeft de bal voor. Kartík is nu in balbezit. Kartík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Ganzerla de bal onder controle te krijgen. Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja geeft een lange en hoge pass. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Svansson heeft problemen om de bal te vangen. Svansson geeft een lange en hoge pass. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 6:0

33e minuut.
Caileo speelt de bal door. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja passt de bal in één keer door. Natouri is nu in balbezit. Natouri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Comandante onderschept slim de pass. Comandante geeft de bal voor. Palumbo kopt de bal weg. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Joos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kartík rent richting de bal. Kartík haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tagliani heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palumbo neemt de hoekschop. Kotkov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ingouville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 7:0

43e minuut.
Antelo is nu in balbezit. Kandemir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antelo. Kandemir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kandemir kan niet meer verder spelen. Kayupi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Svansson de bal. Pantziaros rent richting de bal. Pantziaros haalt uit met een fantastische trap. Caileo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantziaros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Svansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palumbo probeert naar een medespeler te passen. Natouri rent richting de bal. Natouri speelt de bal door. Kartík met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 25%, Guardianes 75%.
FACA FC - Guardianes 7:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svansson met de inworp. Palumbo met een sublieme pass. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 8:0

51e minuut.
Drăgan geeft een hoge lob. Tadej kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oćwieja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kotkov krijgt zijn hoofd ertegen. Joos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Carrió speelt de bal door. Gekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekas geeft een lange en hoge pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Joos bokst de bal weg.

52e minuut.
Pantziaros kopt de bal weg. Klungelig pakt Zelicovich de bal. Palumbo geeft de bal voor. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Joos bokst de bal weg.

53e minuut.
Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík is nu in balbezit. Kotkov is nu in balbezit. Kartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Caileo is nu in balbezit. Caileo geeft de bal voor. Kartík kopt de bal weg. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Bursuk komt het veld opgelopen. Tagliani met de inworp. Garré met een sublieme pass. Daar is Tagliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagliani geeft een hoge lob. Natouri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotkov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Palumbo geeft de bal voor. Joos met een sublieme pass. Oćwieja kopt de bal weg. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Joos bokst de bal weg.

64e minuut.
Ganzerla rent richting de bal. Antelo verovert de bal door een tackle van achteren. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja met een sublieme pass. Natouri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Palumbo geeft de bal voor. Tadej heeft problemen om de bal te vangen. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 9:0

66e minuut.
Mercado komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oćwieja heeft problemen om de bal te vangen. Oćwieja geeft de bal voor. Kartík springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Joos met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgan met de inworp. Palumbo geeft een hoge lob. Joos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mercado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 10:0

69e minuut.
Tagliani geeft de bal voor. Comandante rent richting de bal. Comandante geeft een hoge lob. Mercado is nu in balbezit. Mercado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Shipway komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Palumbo passt de bal met de wreef. Kartík rent richting de bal. Kartík passt de bal in één keer door. Mercado rent richting de bal. Mercado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Joos met een harde bal richting middenveld. Drăgan kopt de bal weg. Kartík is nu in balbezit. Kartík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 11:0

85e minuut.
Gekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekas probeert naar een medespeler te passen. Mercado rent richting de bal. Mercado haalt uit met een fantastische trap. Joos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Palumbo kopt de bal weg. Ingouville heeft problemen om de bal te vangen. Mercado is nu in balbezit. Mercado draait met de bal, schiet en ... Joos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Guardianes 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 11%, Guardianes 89%.
FACA FC - Guardianes 12:0