Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tigres Blancos El Retorno de RodrixCF
4-3-3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Bossio rent richting de bal. Bałaban onderschept slim de pass. Bałaban speelt de bal door. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kayupange bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban verovert de bal door een tackle van achteren. Bałaban speelt de bal door. Aldao is nu in balbezit. Aldao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bossio kopt de bal weg. Trullet controleert de bal met de borst. Trullet met een sublieme pass. Aldao rent richting de bal. Aldao draait met de bal, schiet en ... Pompei bokst de bal weg.

18e minuut.
Ciarlantte rent richting de bal. Aldao onderschept slim de pass. Aldao geeft de bal voor. Mashakal rent richting de bal. Mashakal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Aldao maakt een snoekduik en kopt de bal. Bossio kopt de bal weg. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - El Retorno de RodrixCF 1:0

22e minuut.
Bałaban kopt de bal weg. Klungelig pakt Mashakal de bal. Mashakal speelt de bal door. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bałaban probeert naar een medespeler te passen. Formento is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bossio. Bossio krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pompei trapt de bal weg van het doel. Trullet kopt de bal weg. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tramontin geeft de bal voor. Inworp. Mashakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldao is nu in balbezit. Aldao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - El Retorno de RodrixCF 2:0

42e minuut.
Tramontin geeft een hoge lob. Inworp. Mashakal met de inworp. Trullet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 35%, El Retorno de RodrixCF 65%.
C.A. Tigres Blancos - El Retorno de RodrixCF 2:0

50e minuut.
Tramontin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mashakal. Tramontin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tramontin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Bałaban met een snelle inworp. Formento rent richting de bal. Formento geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mashakal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - El Retorno de RodrixCF 3:0

54e minuut.
Pompei trapt de bal weg van het doel. Bałaban is nu in balbezit. Bałaban passt de bal met de wreef. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel. Pompei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ayme is nu in balbezit. Ayme passt de bal in één keer door. Mashakal geeft een hoge lob. Formento rent richting de bal. Formento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mashakal rent richting de bal. Aldao rent richting de bal. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Trullet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdrzałek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kayupange. Kayupange krijgt een gele kaart. Zdrzałek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zdrzałek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Formento is nu in balbezit. Formento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ciarlantte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Formento is nu in balbezit. Formento passt de bal zonder na te denken. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Pompei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - El Retorno de RodrixCF 4:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trullet geeft een hoge lob. Formento is nu in balbezit. Formento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - El Retorno de RodrixCF 5:0

76e minuut.
Zanotti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mashakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Trullet probeert naar een medespeler te passen. Formento heeft problemen om de bal te vangen. Formento passt de bal zonder na te denken. Mashakal rent richting de bal. Mashakal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Trullet speelt de bal door. Melz rent richting de bal. Ayme probeert naar een medespeler te passen. Melz geeft een hoge lob. Aldao krijgt zijn hoofd ertegen. Pompei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tramontin de bal. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal geeft een lange en hoge pass. Aldao is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - El Retorno de RodrixCF 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 16%, El Retorno de RodrixCF 84%.
C.A. Tigres Blancos - El Retorno de RodrixCF 6:0