Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indomitable Fighters Club Atlético Henro
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Porta is nu in balbezit. Porta geeft een hoge lob. Inworp. Zapata met een snelle inworp. de Grenet met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gelber is nu in balbezit. de Grenet verovert de bal door een tackle van achteren. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. de Grenet rent richting de bal. de Grenet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cingolani rent richting de bal. Cingolani geeft een lange en hoge pass. Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef verovert de bal door een tackle van achteren. Antilef schiet op doel. Mascherano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Genoud heeft problemen om de bal te vangen. Gordillo rent richting de bal. Gordillo met een sublieme pass. Antilef is nu in balbezit. Antilef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dahr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cicarelli. Dahr raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiquita zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dahr kopt de bal weg. Antvlaf probeert de bal aan de voet te houden. de Grenet rent richting de bal. de Grenet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antilef rent richting de bal. Antilef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Club Atlético Henro 1:0

29e minuut.
Porta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gordillo de bal onder controle te krijgen. de Grenet rent richting de bal. de Grenet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Antvlaf de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Club Atlético Henro 2:0

39e minuut.
Cingolani passt de bal in één keer door. Wyszogrod is nu in balbezit. Zapata begaat een overtreding. Zapata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 41%, Club Atlético Henro 59%.
Indomitable Fighters - Club Atlético Henro 2:0

47e minuut.
Gordillo is nu in balbezit. Gordillo passt de bal met de wreef. Cingolani speelt de bal door. Antilef rent richting de bal. Antilef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Curil de bal. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Curil bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Club Atlético Henro 2:1

86e minuut.
Porta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Grenet is nu in balbezit. de Grenet speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Genoud probeert de bal aan de voet te houden. Gasquete is nu in balbezit. Gasquete geeft de bal voor. Antilef is nu in balbezit. Antilef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 53%, Club Atlético Henro 47%.
Indomitable Fighters - Club Atlético Henro 2:1