Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flakitos101 ChuladelaT
el mas Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
9% Spel op eigen helft 91%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Valehzadə met een sublieme pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. De Benedetti begaat een overtreding. Mazurkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mazurkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Schuster heeft problemen om de bal te vangen. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 1:0

7e minuut.
Valehzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Valehzadə passt de bal in één keer door. De Benedetti rent richting de bal. Mazurkiewicz onderschept slim de pass. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pologn de bal. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Artuch heeft problemen om de bal te vangen. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Palos trapt de bal weg. Valehzadə met een sublieme pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Basualdo kopt de bal weg. Klungelig pakt Schuster de bal. Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 2:0

20e minuut.
Valehzadə onderschept slim de pass. Valehzadə passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Palos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 3:0

22e minuut.
Valehzadə passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz passt de bal met de wreef. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tirić passt de bal in één keer door. Valehzadə heeft problemen om de bal te vangen. Valehzadə probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Orlievsky geeft een hoge lob. Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirić met een sublieme pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Angelescu neemt de hoekschop. De bal raakt de paal. Palos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dreier heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 4:0

28e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu passt de bal met de wreef. Angelescu is nu in balbezit. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 5:0

30e minuut.
Basualdo onderschept slim de pass. Valehzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Valehzadə speelt de bal door. Angelescu rent richting de bal. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Pologn de bal. do Bem onderschept slim de pass. do Bem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 6:0

35e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu passt de bal met de wreef. Tirić met een sublieme pass. Angelescu rent richting de bal. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tirić rent richting de bal. Tirić passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Palos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Angelescu rent richting de bal. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Palos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Palos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 11%, ChuladelaT 89%.
flakitos101 - ChuladelaT 7:0

47e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mazurkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Helmes probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki geeft een lange en hoge pass. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə probeert naar een medespeler te passen. Carrillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazurkiewicz de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Palos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 8:0

56e minuut.
Pologn heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu passt de bal met de wreef. Valehzadə heeft problemen om de bal te vangen. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Palos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 9:0

57e minuut.
Masì komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu geeft een hoge lob. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 10:0

59e minuut.
Carrillo geeft een hoge lob. Ghiţescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dreier bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì onderschept slim de pass. Masì haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 11:0

61e minuut.
Tirić passt de bal in één keer door. Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo speelt de bal door. Klungelig pakt Masì de bal. Masì haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 12:0

63e minuut.
do Bem onderschept slim de pass. do Bem met een sublieme pass. Masì probeert naar een medespeler te passen. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki geeft de bal voor. Angelescu kopt de bal weg. Masì rent richting de bal. Masì draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Amescua komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Helmes met een snelle inworp. Tirić heeft problemen om de bal te vangen. Tirić geeft een lange en hoge pass. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Masì haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palos met een harde bal richting middenveld. Valehzadə heeft problemen om de bal te vangen. Valehzadə geeft een hoge lob. Ghiţescu kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De Benedetti heeft problemen om de bal te vangen. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ... Palos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 13:0

72e minuut.
Tirić rent richting de bal. Schuster onderschept slim de pass. Carrillo begaat een overtreding. Carrillo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Helmes de bal. Valehzadə met een sublieme pass. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 14:0

81e minuut.
De Benedetti geeft de bal voor. Inworp. Tirić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amescua is nu in balbezit. Amescua geeft een hoge lob. Palos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tirić passt de bal in één keer door. Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo speelt de bal door. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Carrillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Valehzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valehzadə met een sublieme pass. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - ChuladelaT 15:0

90e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dreier de bal. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 8%, ChuladelaT 92%.
flakitos101 - ChuladelaT 15:0