Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bañil F.C. La Scaloneta
Primera 442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 22.8
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Olave met een harde bal richting middenveld. Inworp. Samulewski met de inworp. Smaguras geeft een lange en hoge pass. Ökkeşoğlu kopt de bal weg. Olave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Smaguras is nu in balbezit. Smaguras geeft een hoge lob. Adrogué is nu in balbezit. Adrogué schiet op doel. Olave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - La Scaloneta 1:0

8e minuut.
Franus geeft een hoge lob. Loschi controleert de bal met de borst. Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rinaldi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - La Scaloneta 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Palos de bal. Adrogué rent richting de bal. Smaguras rent richting de bal. Adrogué rent richting de bal. Adrogué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Palos rent richting de bal. Palos geeft de bal voor. Adrogué rent richting de bal. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Loschi rent richting de bal. Ingar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Loschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Adrogué neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - La Scaloneta 3:0

16e minuut.
Olave probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samulewski met de inworp. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adrogué rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schwarzstein is nu in balbezit. Palos verovert de bal door een tackle van achteren. Palos passt de bal zonder na te denken. Daar is Adrogué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Ökkeşoğlu de bal onder controle te krijgen. Gero rent richting de bal. Gero passt de bal met de wreef. Palos rent richting de bal. Palos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Palos kopt de bal weg. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué rent richting de bal. Smaguras rent richting de bal. Smaguras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adrogué krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Smaguras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palos de bal. Palos probeert naar een medespeler te passen. Adrogué heeft problemen om de bal te vangen. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ingar geeft een lange en hoge pass. Kranevitter heeft problemen om de bal te vangen. Samulewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samulewski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Ingar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samulewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Avallay de bal. Adrogué rent richting de bal. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - La Scaloneta 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bañil F.C. 16%, La Scaloneta 84%.
Real Bañil F.C. - La Scaloneta 4:0

53e minuut.
Palos passt de bal zonder na te denken. Smaguras met een sublieme pass. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gero speelt de bal door. Adrogué is nu in balbezit. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Olave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - La Scaloneta 5:0

59e minuut.
Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrada. Adrogué is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ökkeşoğlu kopt de bal weg. Adrogué kan de bal niet met de borst controleren. Adrogué draait met de bal, schiet en ... Ingar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Franus probeert naar een medespeler te passen. Palos bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwarzstein krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Vaart komt het veld opgelopen. Weisbeck komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Ingar de bal. Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kloosterboer geeft een lange en hoge pass. Smaguras rent richting de bal. Smaguras passt de bal zonder na te denken. Palos bereikt de bal nog maar net als eerste. Palos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Ihebulu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
van der Vaart rent richting de bal. Inworp. Kloosterboer met de inworp. Ihebulu is nu in balbezit. Ihebulu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart is nu in balbezit. van der Vaart geeft een hoge lob. Olave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bañil F.C. 19%, La Scaloneta 81%.
Real Bañil F.C. - La Scaloneta 5:0