Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tigres Blancos Club Atlético Henro
4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cicarelli is nu in balbezit. Cicarelli met een sublieme pass. Bałaban heeft problemen om de bal te vangen. Bałaban geeft de bal voor. Aldao maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mascherano trapt de bal weg. Mashakal kopt de bal weg. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Mashakal kopt de bal weg. Daar is Aldao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zdrzałek met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Trullet passt de bal in één keer door. Aldao is nu in balbezit. Mashakal rent richting de bal. Mashakal haalt uit met een fantastische trap. Mascherano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 1:0

17e minuut.
Cicarelli met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melz met de inworp. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Trullet met een sublieme pass. Klungelig pakt Mashakal de bal. Mashakal passt de bal zonder na te denken. Aldao rent richting de bal. Aldao draait met de bal, schiet en ... Mascherano bokst de bal weg.

20e minuut.
Formento onderschept slim de pass. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban geeft een hoge lob. Mascherano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Mashakal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 2:0

27e minuut.
Trullet probeert naar een medespeler te passen. Mashakal geeft een hoge lob. Daar is Formento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Melz onderschept slim de pass. Melz geeft een lange en hoge pass. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 3:0

41e minuut.
Mashakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta rent richting de bal. Aldao onderschept slim de pass. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Mascherano bokst de bal weg. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Mascherano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 4:0

45e minuut.
Wyszogrod is nu in balbezit. Wyszogrod geeft een hoge lob. Bałaban geeft de bal voor. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel. De bal raakt de paal. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 29%, Club Atlético Henro 71%.
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 5:0

55e minuut.
Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal verovert de bal door een tackle van achteren. Mashakal passt de bal met de wreef. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Genoud rent richting de bal. Trullet onderschept slim de pass. Trullet geeft de bal voor. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Mascherano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Antvlaf de bal. Antvlaf geeft de bal voor. Trullet is nu in balbezit. Trullet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Formento krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Formento geeft een hoge lob. Gordillo heeft problemen om de bal te vangen. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Mascherano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mascherano niet meer kan verder spelen. Bernues komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cicarelli met een snelle inworp. Trullet rent richting de bal. Trullet passt de bal zonder na te denken. Mashakal rent richting de bal. Mashakal geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Melz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gordillo de bal. Trullet geeft de bal voor. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel. Bernues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Formento is nu in balbezit. Formento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 6:0

77e minuut.
Pelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bałaban rent richting de bal. Bałaban geeft een hoge lob. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mashakal passt de bal zonder na te denken. Formento probeert de bal aan de voet te houden. Aldao rent richting de bal. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 7:0

84e minuut.
Zdrzałek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bałaban de bal. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban onderschept slim de pass. Bałaban geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aldao rent richting de bal. Aldao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 8:0

87e minuut.
Nikolsburg verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolsburg geeft de bal voor. Melz kopt de bal weg. Aldao heeft problemen om de bal te vangen. Aldao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 9:0

88e minuut.
Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal geeft een hoge lob. Aldao heeft problemen om de bal te vangen. Aldao draait met de bal, schiet en ... Bernues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 19%, Club Atlético Henro 81%.
C.A. Tigres Blancos - Club Atlético Henro 9:0