Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indomitable Fighters Invasor Zim F.C.
Normal Tactiek Nueva
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten average
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Pilelis is nu in balbezit. Carimoney rent richting de bal. Pilelis onderschept slim de pass. Rogantini rent richting de bal. Rogantini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Inworp. Konsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jupík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jupík geeft de bal voor. Rogantini maakt een snoekduik en kopt de bal. Corbis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Rogantini is nu in balbezit. Feinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini verovert de bal door een tackle van achteren. Rogantini draait met de bal, schiet en ... Corbis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Invasor Zim F.C. 0:1

13e minuut.
Colaianni kopt de bal weg. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini met een sublieme pass. Pilelis is nu in balbezit. Pilelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Invasor Zim F.C. 0:2

15e minuut.
Plewnia geeft een hoge lob. Feinmann rent richting de bal. Pilelis verovert de bal door een tackle van achteren. Rogantini rent richting de bal. Rogantini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogantini rent richting de bal. Rogantini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Carimoney geeft een lange en hoge pass. Konsa kopt de bal weg. Pupík probeert naar een medespeler te passen. Pilelis rent richting de bal. Pilelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pupík probeert naar een medespeler te passen. Feinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini verovert de bal door een tackle van achteren. Rogantini haalt uit met een fantastische trap. Corbis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Invasor Zim F.C. 0:3

29e minuut.
Cingolani passt de bal met de wreef. Zapata is nu in balbezit. Zapata passt de bal met de wreef. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Invasor Zim F.C. 1:3

37e minuut.
Carimoney geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jupík rent richting de bal. Jupík geeft de bal voor. Corbis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cingolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupík verovert de bal door een tackle van achteren. Pupík probeert naar een medespeler te passen. Pilelis rent richting de bal. Pilelis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt de Grenet de bal. de Grenet schiet op doel. Augustyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Invasor Zim F.C. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 58%, Invasor Zim F.C. 42%.
Indomitable Fighters - Invasor Zim F.C. 2:3

52e minuut.
Pupík is nu in balbezit. Pupík passt de bal zonder na te denken. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feinmann met een harde bal richting middenveld. Konsa kopt de bal weg. Pilelis is nu in balbezit. Pilelis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jupík verovert de bal door een tackle van achteren. Jupík met een sublieme pass. Pilelis rent richting de bal. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Chiquita geeft een hoge lob. Colaianni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapata. Zapata krijgt een gele kaart.

69e minuut.
de Grenet kopt de bal weg. Konsa probeert naar een medespeler te passen. Plewnia speelt de bal door. Rogantini heeft problemen om de bal te vangen. Rogantini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Carimoney met een harde bal richting middenveld. Konsa kopt de bal weg. Pilelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupík rent richting de bal. Pupík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Invasor Zim F.C. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 76%, Invasor Zim F.C. 24%.
Indomitable Fighters - Invasor Zim F.C. 2:4