Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Retorno de RodrixCF Indomitable Fighters
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.6
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Feinmann geeft de bal voor. Inworp. Unsandivaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kayupange rent richting de bal. Kayupange draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Green probeert de bal aan de voet te houden. Kayupange is nu in balbezit. Cingolani verovert de bal door een tackle van achteren. Cingolani passt de bal zonder na te denken. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Indomitable Fighters 0:1

24e minuut.
Álvarez passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Grenet is nu in balbezit. de Grenet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chiquita geeft de bal voor. Dahr kopt de bal weg. Antilef is nu in balbezit. Antilef schiet op doel. Pompei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Indomitable Fighters 0:2

37e minuut.
Ciarlantte is nu in balbezit. de Grenet verovert de bal door een tackle van achteren. Tramontin bereikt de bal nog maar net als eerste. de Grenet verovert de bal door een tackle van achteren. de Grenet draait met de bal, schiet en ... Pompei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ciarlantte met een sublieme pass. Sendoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dahr krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Retorno de RodrixCF 58%, Indomitable Fighters 42%.
El Retorno de RodrixCF - Indomitable Fighters 0:2

47e minuut.
Bossio geeft de bal voor. Carimoney rent richting de bal. Álvarez begaat een overtreding. Carimoney wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Cingolani heeft problemen om de bal te vangen. de Grenet is nu in balbezit. de Grenet speelt de bal door. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cingolani speelt de bal door. Bossio rent richting de bal. Bossio geeft een hoge lob. de Grenet is nu in balbezit. de Grenet schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Zapata met een snelle inworp. de Grenet probeert naar een medespeler te passen. Chiquita is nu in balbezit. Chiquita haalt uit met een fantastische trap. Pompei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Indomitable Fighters 0:3

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carimoney trapt de bal weg van het doel. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef haalt uit met een fantastische trap. Pompei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Indomitable Fighters 0:4

85e minuut.
Chiquita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayinkuy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Retorno de RodrixCF 63%, Indomitable Fighters 37%.
El Retorno de RodrixCF - Indomitable Fighters 0:4