Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChuladelaT La Scaloneta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Huilquiruca probeert naar een medespeler te passen. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch passt de bal met de wreef. Piermarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piermarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - La Scaloneta 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Schuster de bal. Fairfield is nu in balbezit. Fairfield passt de bal met de wreef. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ChuladelaT - La Scaloneta 1:1

25e minuut.
Kloosterboer probeert naar een medespeler te passen. Schuster met een sublieme pass. Klungelig pakt Orlievsky de bal. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - La Scaloneta 1:2

28e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal in één keer door. Fairfield rent richting de bal. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Piermarini rent richting de bal. Avallay is nu in balbezit. Piermarini verovert de bal door een tackle van achteren. Piermarini schiet op doel. Olave maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

40e minuut.
Schuster geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met de inworp. Byron geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andrada de bal. Palos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChuladelaT 73%, La Scaloneta 27%.
ChuladelaT - La Scaloneta 1:2

49e minuut.
Schwarzstein is nu in balbezit. Artuch is nu in balbezit. Artuch geeft een lange en hoge pass. Piermarini rent richting de bal. Piermarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ChuladelaT - La Scaloneta 2:2

70e minuut.
Schwarzstein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schuster. Schwarzstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schwarzstein zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dreier heeft problemen om de bal te vangen. Andrada rent richting de bal. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - La Scaloneta 2:3

73e minuut.
Basualdo geeft een lange en hoge pass. Avallay rent richting de bal. Avallay geeft een lange en hoge pass. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Artuch passt de bal in één keer door. Orlievsky rent richting de bal. Orlievsky passt de bal zonder na te denken. Piermarini rent richting de bal. Piermarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Byron met een snelle inworp. Rinaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldi met een sublieme pass. Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter haalt uit met een fantastische trap. Palos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - La Scaloneta 2:4

85e minuut.
Rinaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Fairfield rent richting de bal. Fairfield probeert naar een medespeler te passen. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChuladelaT 55%, La Scaloneta 45%.
ChuladelaT - La Scaloneta 2:4