Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flakitos101 Real Bañil F.C.
el mas Tactiek Primera 442
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


23e minuut.
Fetiu onderschept slim de pass. Fetiu passt de bal in één keer door. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ghiţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tirić is nu in balbezit. Tirić speelt de bal door. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel. Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Real Bañil F.C. 1:0

29e minuut.
Gero is nu in balbezit. Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu geeft de bal voor. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu schiet op doel. Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Angelescu passt de bal zonder na te denken. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Real Bañil F.C. 2:0

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tirić zal de hoekschop nemen. Masì kan de bal niet met de borst controleren. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu schiet op doel. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Real Bañil F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 33%, Real Bañil F.C. 67%.
flakitos101 - Real Bañil F.C. 3:0

50e minuut.
Helmes geeft de bal voor. Inworp. Mackenzie met een snelle inworp. Loschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loschi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Fetiu met een sublieme pass. Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirić met een sublieme pass. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ... Cieślak bokst de bal weg.

59e minuut.
Smaguras is nu in balbezit. Fetiu onderschept slim de pass. Fetiu geeft een lange en hoge pass. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu haalt uit met een fantastische trap. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masì is nu in balbezit. Masì haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Real Bañil F.C. 4:0

66e minuut.
Angelescu passt de bal zonder na te denken. Tirić rent richting de bal. Hudoroc verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ghiţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţescu schiet op doel. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Loschi geeft de bal voor. Mazurkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Jaworucki geeft de bal voor. Tirić is nu in balbezit. Tirić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Loschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie probeert naar een medespeler te passen. Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ... Pizzuto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Palos geeft de bal voor. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Gero begaat een overtreding. Gero krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Fetiu met een sublieme pass. Angelescu rent richting de bal. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz schiet op doel. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Real Bañil F.C. 5:0

80e minuut.
Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua passt de bal zonder na te denken. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Angelescu neemt de hoekschop. Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua haalt uit met een fantastische trap. Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cieślak met een sublieme pass. Masì kopt de bal weg. Klungelig pakt Grootmeijer de bal. Angelescu rent richting de bal. Angelescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 39%, Real Bañil F.C. 61%.
flakitos101 - Real Bañil F.C. 5:0