Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invasor Zim F.C. Club Atlético Henro
Nueva Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Konsa verovert de bal door een tackle van achteren. Konsa met een sublieme pass. Plewnia met een sublieme pass. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 1:0

4e minuut.
Pupík speelt de bal door. Sárosi rent richting de bal. Sárosi geeft een lange en hoge pass. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Rogantini met een sublieme pass. Plewnia heeft problemen om de bal te vangen. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini schiet op doel. Pilelis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Plewnia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pupík rent richting de bal. Pupík passt de bal met de wreef. Pilelis heeft problemen om de bal te vangen. Pilelis schiet op doel. Mascherano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 2:0

21e minuut.
Plewnia is nu in balbezit. Plewnia met een sublieme pass. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 3:0

22e minuut.
Nikolsburg met de inworp. Konsa probeert naar een medespeler te passen. Pilelis rent richting de bal. Pilelis schiet op doel. Mascherano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 4:0

35e minuut.
Colaianni is nu in balbezit. Colaianni probeert naar een medespeler te passen. Pilelis is nu in balbezit. Pilelis schiet op doel. Antvlaf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Colaianni is nu in balbezit. Colaianni passt de bal in één keer door. Pupík speelt de bal door. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sárosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colaianni geeft een lange en hoge pass. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini schiet op doel. Mascherano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 5:0

45e minuut.
Gelber speelt de bal door. Colaianni is nu in balbezit. Pupík met een sublieme pass. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invasor Zim F.C. 34%, Club Atlético Henro 66%.
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 5:0

48e minuut.
Colaianni rent richting de bal. Gordillo begaat een overtreding. Colaianni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colaianni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pilelis krijgt zijn hoofd ertegen. Mascherano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Plewnia met een snelle inworp. Rogantini controleert de bal met de borst. Pupík speelt de bal door. Pilelis is nu in balbezit. Pilelis haalt uit met een fantastische trap. Mascherano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Porta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 6:0

61e minuut.
Rogantini onderschept slim de pass. Rogantini passt de bal met de wreef. Pilelis is nu in balbezit. Pilelis draait met de bal, schiet en ... Porta probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jupík zal de hoekschop nemen. Pilelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Plewnia rent richting de bal. Plewnia geeft de bal voor. Pilelis rent richting de bal. Pilelis schiet op doel. Mascherano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 7:0

74e minuut.
Pupík met een sublieme pass. Rogantini is nu in balbezit. Cicarelli is nu in balbezit. Rogantini verovert de bal door een tackle van achteren. Rogantini draait met de bal, schiet en ... Mascherano bokst de bal weg.

76e minuut.
Välisalo heeft problemen om de bal te vangen. Konsa probeert naar een medespeler te passen. Jupík geeft een hoge lob. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini draait met de bal, schiet en ... Mascherano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogantini rent richting de bal. Rogantini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 8:0

78e minuut.
Curil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini onderschept slim de pass. Rogantini passt de bal in één keer door. Pilelis rent richting de bal. Pilelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 9:0

82e minuut.
Rogantini is nu in balbezit. Plewnia is nu in balbezit. Plewnia passt de bal in één keer door. Pilelis is nu in balbezit. Pilelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invasor Zim F.C. 24%, Club Atlético Henro 76%.
Invasor Zim F.C. - Club Atlético Henro 10:0