Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Henro El Retorno de RodrixCF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Unsandivaras probeert naar een medespeler te passen. Kayupange heeft problemen om de bal te vangen. Gelber is nu in balbezit. Kayupange onderschept slim de pass. Kayupange geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gordillo is nu in balbezit. Kayupange verovert de bal door een tackle van achteren. Kayupange met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zanotti speelt de bal door. Laguinge kan de bal niet met de borst controleren. Zanotti probeert naar een medespeler te passen. Curil is nu in balbezit. Curil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikolsburg met de inworp. Laguinge rent richting de bal. Laguinge draait met de bal, schiet en ... Bottai kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ciarlantte speelt de bal door. Gelber rent richting de bal. Gelber speelt de bal door. Laguinge is nu in balbezit. Laguinge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - El Retorno de RodrixCF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Henro 56%, El Retorno de RodrixCF 44%.
Club Atlético Henro - El Retorno de RodrixCF 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Ciarlantte de bal. Ciarlantte geeft een hoge lob. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Mascherano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Sendoni rent richting de bal. Wyszogrod verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszogrod passt de bal zonder na te denken. Kayupange rent richting de bal. Kayupange haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gordillo geeft een lange en hoge pass. Zanotti kopt de bal weg. Laguinge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curil bereikt de bal nog maar net als eerste. Curil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - El Retorno de RodrixCF 2:0

67e minuut.
Laguinge verovert de bal door een tackle van achteren. Ayme is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laguinge. Laguinge krijgt een gele kaart. Ayme wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ayme kan niet meer verder spelen. Llaufün komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciarlantte verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarlantte probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Llaufün is nu in balbezit. Llaufün passt de bal zonder na te denken. Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Unsandivaras is nu in balbezit. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Henro 59%, El Retorno de RodrixCF 41%.
Club Atlético Henro - El Retorno de RodrixCF 2:0