Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indomitable Fighters C.A. Tigres Blancos
Normal Tactiek 4-3-3
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 34
weak Schieten average
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Formento rent richting de bal. Formento passt de bal met de wreef. Bałaban met een sublieme pass. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Trullet met een sublieme pass. Bałaban is nu in balbezit. Bałaban met een sublieme pass. Zdrzałek is nu in balbezit. Zdrzałek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Trullet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingolani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trullet. Trullet krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bałaban geeft een lange en hoge pass. Aldao kopt de bal weg. Klungelig pakt Mashakal de bal. Mashakal draait met de bal, schiet en ... Corbis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:1

18e minuut.
Bałaban probeert de bal met de borst te controleren. Bałaban geeft een lange en hoge pass. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel. Corbis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:2

19e minuut.
Gasquete is nu in balbezit. Gasquete geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Formento met de inworp. Bałaban geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bałaban kopt de bal weg. Klungelig pakt Feinmann de bal. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel. Corbis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:3

32e minuut.
Trullet geeft een hoge lob. Daar is Chiquita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formento is nu in balbezit. Formento geeft de bal voor. Trullet geeft een hoge lob. Corbis bokst de bal weg. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Green geeft de bal voor. Klungelig pakt Zapata de bal. Melz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullet geeft een lange en hoge pass. Daar is Feinmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mashakal geeft een lange en hoge pass. Formento geeft een lange en hoge pass. Cingolani probeert de bal aan de voet te houden. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 85%, C.A. Tigres Blancos 15%.
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:3

47e minuut.
Bałaban passt de bal zonder na te denken. Formento rent richting de bal. Gasquete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gasquete krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Gasquete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bałaban is nu in balbezit. Bałaban speelt de bal door. Aldao rent richting de bal. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Trullet geeft een hoge lob. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban geeft een hoge lob. Feinmann heeft problemen om de bal te vangen. Formento is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Formento zal de hoekschop nemen. Mashakal kopt de bal weg. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Corbis trapt de bal weg. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento geeft een lange en hoge pass. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Trullet speelt de bal door. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal geeft een hoge lob. Formento rent richting de bal. Formento haalt uit met een fantastische trap. Corbis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Aldao de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Carimoney trapt de bal weg. Trullet heeft problemen om de bal te vangen. Trullet geeft de bal voor. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mashakal neemt de hoekschop. Formento is nu in balbezit. Bałaban is nu in balbezit. Bałaban geeft een lange en hoge pass. Mashakal krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aldao probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:4

61e minuut.
Aldao rent richting de bal. de Grenet bereikt de bal nog maar net als eerste. de Grenet probeert naar een medespeler te passen. Formento rent richting de bal. Formento geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Trullet verovert de bal door een tackle van achteren. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal geeft een hoge lob. Formento probeert de bal aan de voet te houden. Formento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Formento rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trullet rent richting de bal. Trullet passt de bal met de wreef. Mashakal met een sublieme pass. Aldao rent richting de bal. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mashakal speelt de bal door. Aldao is nu in balbezit. Chiquita is nu in balbezit. Aldao verovert de bal door een tackle van achteren. Aldao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mashakal rent richting de bal. Mashakal geeft de bal voor. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Corbis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:5

86e minuut.
Mashakal passt de bal zonder na te denken. Green probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Corbis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:6

87e minuut.
Melz speelt de bal door. Mashakal probeert naar een medespeler te passen. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:7

89e minuut.
Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal geeft een lange en hoge pass. Carimoney kopt de bal weg. Bałaban probeert de bal met de borst te controleren. Bałaban geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 82%, C.A. Tigres Blancos 18%.
Indomitable Fighters - C.A. Tigres Blancos 0:7