Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tigres Blancos flakitos101
4-3-3 Tactiek el mas
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 53.9
weak Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Fetiu passt de bal met de wreef. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek begaat een overtreding. Zdrzałek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Melz rent richting de bal. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fetiu speelt de bal door. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Angelescu rent richting de bal. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Taílson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Taílson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Angelescu speelt de bal door. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 0:1

17e minuut.
Ghiţescu passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz rent richting de bal. Zdrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 0:2

18e minuut.
Corbellino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pelli de bal. Pelli geeft de bal voor. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bolaño geeft een lange en hoge pass. Aldao controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fetiu neemt vlug de vrije trap. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
do Bem met een sublieme pass. Sáenz rent richting de bal. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Angelescu rent richting de bal. Angelescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tirić probeert de bal met de borst te controleren. Tirić geeft de bal voor. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Taílson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 0:3

33e minuut.
Trullet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sáenz de bal. Tirić probeert naar een medespeler te passen. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Antkowiak passt de bal in één keer door. Angelescu is nu in balbezit. Melz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melz krijgt een gele kaart. Angelescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazurkiewicz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Masì komt het veld opgelopen. Carrillo komt het veld opgelopen. Ghiţescu met de inworp. Tirić speelt de bal door. Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 73%, flakitos101 27%.
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 0:4

47e minuut.
Tirić onderschept slim de pass. Tirić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melz de bal. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Pelli de bal. Masì is nu in balbezit. Corbellino maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Corbellino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Corbellino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Masì roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Masì kan niet meer verder spelen. Kułakowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Formento passt de bal met de wreef. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Kułakowski is nu in balbezit. Kułakowski draait met de bal, schiet en ... Taílson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. do Bem geeft de bal voor. Mashakal speelt de bal door. Aldao rent richting de bal. Aldao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 1:4

66e minuut.
do Bem is nu in balbezit. Mashakal begaat een overtreding. do Bem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. do Bem zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Zdrzałek de bal. Tirić speelt de bal door. Kułakowski rent richting de bal. Kułakowski haalt uit met een fantastische trap. Taílson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mashakal rent richting de bal. Mashakal geeft de bal voor. Jaworucki heeft problemen om de bal te vangen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fetiu geeft een lange en hoge pass. Kułakowski is nu in balbezit. Pelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski onderschept slim de pass. Kułakowski haalt uit met een fantastische trap. Taílson bokst de bal weg. Bolaño heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 1:5

72e minuut.
Fetiu met een sublieme pass. Tirić is nu in balbezit. Tirić passt de bal zonder na te denken. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Taílson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ghiţescu passt de bal met de wreef. Tirić geeft de bal voor. Kułakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Helmes de bal. Formento is nu in balbezit. Helmes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helmes krijgt een gele kaart. Formento raakt geblesseerd tijdens het duel. Zdrzałek met een snel genomen vrije trap. Sáenz onderschept slim de pass. Mashakal rent richting de bal. Mashakal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 2:5

82e minuut.
Ghiţescu met een sublieme pass. Tirić rent richting de bal. Tirić passt de bal met de wreef. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
do Bem met de inworp. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melz. Antkowiak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Antkowiak kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Fetiu speelt de bal door. Tirić is nu in balbezit. Tirić passt de bal met de wreef. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 2:6

86e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Kułakowski rent richting de bal. Kułakowski draait met de bal, schiet en ... Taílson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 2:7

88e minuut.
Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirić geeft de bal voor. Pelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kułakowski schiet op doel. Taílson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 66%, flakitos101 34%.
C.A. Tigres Blancos - flakitos101 2:8