Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flakitos101 C.A. Tigres Blancos
el mas Tactiek 4-3-3
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.2 gemiddelde waardering 34.3
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Jaworucki passt de bal in één keer door. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz schiet op doel. Taílson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Inworp. Helmes met een snelle inworp. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Monsanto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolaño heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - C.A. Tigres Blancos 1:0

7e minuut.
Bolaño geeft een hoge lob. Ghiţescu probeert de bal met de borst te controleren. Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mashakal geeft een lange en hoge pass. Monsanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsanto passt de bal zonder na te denken. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Aldao controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sáenz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Melz heeft problemen om de bal te vangen. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Taílson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Valehzadə passt de bal zonder na te denken. Tirić rent richting de bal. Tirić passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bolaño kopt de bal weg. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu haalt uit met een fantastische trap. Taílson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Pelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu geeft de bal voor. Mazurkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - C.A. Tigres Blancos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 31%, C.A. Tigres Blancos 69%.
flakitos101 - C.A. Tigres Blancos 2:0

55e minuut.
Inworp. Masì komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Valehzadə geeft een lange en hoge pass. Ghiţescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Corbellino de bal. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Taílson met een harde bal richting middenveld. Valehzadə kopt de bal weg. Klungelig pakt Corbellino de bal. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Corbellino is nu in balbezit. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo passt de bal met de wreef. Masì rent richting de bal. Masì schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - C.A. Tigres Blancos 3:0

66e minuut.
Amescua komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo geeft de bal voor. Masì krijgt zijn hoofd ertegen. Taílson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bolaño kan de bal niet met de borst controleren. Melz is nu in balbezit. Masì onderschept slim de pass. Masì schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - C.A. Tigres Blancos 4:0

77e minuut.
Monsanto kopt de bal weg. Carrillo geeft een hoge lob. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Masì draait met de bal, schiet en ... Bolaño probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pelli met een snelle inworp. Helmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmes geeft een lange en hoge pass. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 34%, C.A. Tigres Blancos 66%.
flakitos101 - C.A. Tigres Blancos 4:0