Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Henro La Bensoneta
Normal Tactiek Torday
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Cambier rent richting de bal. Cambier geeft de bal voor. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. Mascherano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:1

10e minuut.
Cambier met een sublieme pass. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:2

12e minuut.
Cambier kopt de bal weg. Porta is nu in balbezit. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola schiet op doel. Mascherano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:3

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Porta de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fadigas neemt de hoekschop. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:4

22e minuut.
Chatzianestis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzianestis passt de bal met de wreef. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cambier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gelber passt de bal met de wreef. Phước Lộc is nu in balbezit. Wyszogrod is nu in balbezit. Phước Lộc verovert de bal door een tackle van achteren. Phước Lộc haalt uit met een fantastische trap. Mascherano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Fodor onderschept slim de pass. Chatzianestis geeft een hoge lob. Rivarola kopt de bal weg. Daar is Cambier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambier schiet op doel. Mascherano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:5

33e minuut.
Laguinge verovert de bal door een tackle van achteren. Laguinge met een sublieme pass. Cicarelli rent richting de bal. Chatzianestis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzianestis geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:6

36e minuut.
Rivarola schiet op doel. Klungelig pakt Porta de bal. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Henro 80%, La Bensoneta 20%.
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:7

48e minuut.
Szczygłowski met een sublieme pass. Chatzianestis heeft problemen om de bal te vangen. Chatzianestis passt de bal in één keer door. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:8

53e minuut.
Gordillo rent richting de bal. Phước Lộc verovert de bal door een tackle van achteren. Phước Lộc met een sublieme pass. Cambier is nu in balbezit. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Mascherano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Porta verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzianestis geeft de bal voor. Cambier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:9

58e minuut.
Nikolsburg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fujdiar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Porta heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chatzianestis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzianestis geeft een lange en hoge pass. Antvlaf heeft problemen om de bal te vangen. Cambier is nu in balbezit. Cambier draait met de bal, schiet en ... Mascherano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Laguinge probeert naar een medespeler te passen. Nizio geeft een hoge lob. Rivarola kan de bal niet met de borst controleren. Cambier is nu in balbezit. Cambier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:10

68e minuut.
Nizio onderschept slim de pass. Nizio geeft een hoge lob. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel. Mascherano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:11

73e minuut.
Cambier rent richting de bal. Rivarola is nu in balbezit. Cambier is nu in balbezit. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Doeltrap. Mascherano trapt de bal weg van het doel. Phước Lộc kopt de bal weg. Klungelig pakt Cambier de bal. Cambier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Porta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chatzianestis met de inworp. Cambier rent richting de bal. Cambier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:12

88e minuut.
Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzianestis onderschept slim de pass. Chatzianestis passt de bal zonder na te denken. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Henro 82%, La Bensoneta 18%.
Club Atlético Henro - La Bensoneta 0:12