Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flakitos101 El Retorno de RodrixCF
el mas Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
53 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 16.9
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zanotti is nu in balbezit. Zanotti geeft een hoge lob. Ciarlantte probeert de bal aan de voet te houden. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Helmes geeft de bal voor. Klungelig pakt Ghiţescu de bal. Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Angelescu rent richting de bal. Angelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kułakowski rent richting de bal. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski rent richting de bal. Kułakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 1:0

14e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz passt de bal in één keer door. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fetiu rent richting de bal. Fetiu passt de bal zonder na te denken. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu haalt uit met een fantastische trap. Pompei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mazurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu schiet op doel. Mazurkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
do Bem onderschept slim de pass. Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirić speelt de bal door. Klungelig pakt Kułakowski de bal. Kułakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 2:0

21e minuut.
Unsandivaras geeft een lange en hoge pass. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ghiţescu speelt de bal door. Klungelig pakt Kułakowski de bal. Kułakowski passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 3:0

25e minuut.
Tirić probeert naar een medespeler te passen. Fetiu met een sublieme pass. Kułakowski rent richting de bal. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fetiu speelt de bal door. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 4:0

28e minuut.
Kułakowski onderschept slim de pass. Kułakowski passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 5:0

31e minuut.
Angelescu draait met de bal, schiet en ... Tramontin kopt de bal weg. Kułakowski rent richting de bal. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 6:0

38e minuut.
Tirić passt de bal zonder na te denken. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kułakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kułakowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Angelescu onderschept slim de pass. Angelescu speelt de bal door. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Fetiu is nu in balbezit. Fetiu geeft de bal voor. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz schiet op doel. Pompei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 17%, El Retorno de RodrixCF 83%.
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 7:0

46e minuut.
Carrillo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz rent richting de bal. Kułakowski rent richting de bal. Kułakowski schiet op doel. Pompei bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ghiţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jaworucki onderschept slim de pass. Jaworucki geeft een hoge lob. Carrillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazurkiewicz de bal. Mazurkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 8:0

51e minuut.
Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Tirić speelt de bal door. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz rent richting de bal. Kułakowski is nu in balbezit. Kułakowski schiet op doel. Pompei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tramontin de bal. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bottai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carrillo met een snelle inworp. Kułakowski rent richting de bal. Kułakowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Fetiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetiu geeft een hoge lob. Daar is Tramontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kułakowski rent richting de bal. Kułakowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zanotti probeert naar een medespeler te passen. Ghiţescu heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţescu passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 9:0

69e minuut.
Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiu met een sublieme pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Pompei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 10:0

71e minuut.
Ciarlantte heeft problemen om de bal te vangen. Tirić probeert naar een medespeler te passen. Carrillo rent richting de bal. Mazurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zanotti kopt de bal weg. Kułakowski is nu in balbezit. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ... Pompei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ghiţescu passt de bal met de wreef. Kułakowski is nu in balbezit. Kułakowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helmes met de inworp. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu geeft een hoge lob. Mazurkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tramontin de bal onder controle te krijgen. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz passt de bal met de wreef. Kułakowski heeft problemen om de bal te vangen. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 11:0

83e minuut.
Jaworucki geeft een hoge lob. Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazurkiewicz de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pompei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pompei trapt de bal weg van het doel. Tirić kopt de bal weg. Mazurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kułakowski rent richting de bal. Kułakowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fetiu kopt de bal weg. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu geeft een hoge lob. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 10%, El Retorno de RodrixCF 90%.
flakitos101 - El Retorno de RodrixCF 11:0