Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bañil F.C. Club Atlético Henro
Primera 442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Smaguras bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras passt de bal in één keer door. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu passt de bal in één keer door. Adrogué rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 1:0

11e minuut.
Nikolsburg is nu in balbezit. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie speelt de bal door. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Loschi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van der Vaart komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Porta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nikolsburg de bal onder controle te krijgen. Mackenzie is nu in balbezit. Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart speelt de bal door. Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras rent richting de bal. Smaguras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 2:0

28e minuut.
Gordillo is nu in balbezit. Smaguras verovert de bal door een tackle van achteren. Smaguras passt de bal met de wreef. Adrogué heeft problemen om de bal te vangen. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gordillo is nu in balbezit. Franus verovert de bal door een tackle van achteren. Franus passt de bal met de wreef. Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 3:0

38e minuut.
Klungelig pakt Gordillo de bal. Smaguras is nu in balbezit. Smaguras speelt de bal door. Adrogué rent richting de bal. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mackenzie met een snelle inworp. Klungelig pakt van der Vaart de bal. van der Vaart geeft een hoge lob. Adrogué maakt een snoekduik en kopt de bal. Mascherano bokst de bal weg.

39e minuut.
Mascherano met een sublieme pass. van der Vaart kopt de bal weg. Porta is nu in balbezit. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
van der Vaart met een sublieme pass. Daar is Ökkeşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ökkeşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bañil F.C. 34%, Club Atlético Henro 66%.
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 3:0

49e minuut.
Gelber passt de bal met de wreef. Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antvlaf. Antvlaf krijgt een gele kaart. Adrogué raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Adrogué kan niet meer verder spelen. Weisbeck komt het veld opgelopen. Uukkivi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Porta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 4:0

54e minuut.
Daar is Ökkeşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ökkeşoğlu passt de bal in één keer door. Weisbeck rent richting de bal. Weisbeck draait met de bal, schiet en ... Mascherano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 5:0

56e minuut.
Mascherano met een sublieme pass. Mackenzie kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyszogrod de bal. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 6:0

59e minuut.
Smaguras verovert de bal door een tackle van achteren. Smaguras speelt de bal door. Weisbeck rent richting de bal. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu schiet op doel. Mascherano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 7:0

60e minuut.
Curil speelt de bal door. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Weisbeck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 8:0

64e minuut.
Weisbeck heeft problemen om de bal te vangen. Smaguras speelt de bal door. Wyszogrod rent richting de bal. Ökkeşoğlu onderschept slim de pass. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veskioja komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Antvlaf geeft een hoge lob. Palos rent richting de bal. Cicarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cicarelli krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palos met een snelle inworp. Smaguras speelt de bal door. van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nikolsburg kopt de bal weg. Smaguras is nu in balbezit. Veskioja rent richting de bal. Weisbeck is nu in balbezit. Weisbeck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Palos de bal onder controle te krijgen. Smaguras met een sublieme pass. Palos geeft een lange en hoge pass. Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cicarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras onderschept slim de pass. Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbeck haalt uit met een fantastische trap. Smaguras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mascherano bokst de bal weg.

83e minuut.
Palos is nu in balbezit. Palos geeft een hoge lob. Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 9:0

85e minuut.
Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras onderschept slim de pass. Smaguras speelt de bal door. Weisbeck is nu in balbezit. Weisbeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Smaguras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras rent richting de bal. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja draait met de bal, schiet en ... Mascherano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bañil F.C. 15%, Club Atlético Henro 85%.
Real Bañil F.C. - Club Atlético Henro 10:0