Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indomitable Fighters ChuladelaT
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
de Grenet rent richting de bal. de Grenet passt de bal met de wreef. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef onderschept slim de pass. Antilef draait met de bal, schiet en ... Palos bokst de bal weg.

10e minuut.
Gonik probeert naar een medespeler te passen. Cingolani speelt de bal door. Klungelig pakt Carimoney de bal. Piermarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piermarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - ChuladelaT 0:1

13e minuut.
Cingolani probeert naar een medespeler te passen. Schuster is nu in balbezit. Schuster passt de bal zonder na te denken. Piermarini is nu in balbezit. Piermarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - ChuladelaT 0:2

16e minuut.
Artuch met een sublieme pass. Piermarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimoney is nu in balbezit. Piermarini verovert de bal door een tackle van achteren. Piermarini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch passt de bal zonder na te denken. Piermarini is nu in balbezit. Piermarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - ChuladelaT 0:3

23e minuut.
Green geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huilquiruca met een snelle inworp. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti met een sublieme pass. Antilef is nu in balbezit. de Grenet rent richting de bal. de Grenet haalt uit met een fantastische trap. Palos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Orlievsky is nu in balbezit. Antilef verovert de bal door een tackle van achteren. Antilef probeert naar een medespeler te passen. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dahr rent richting de bal. Dahr schiet op doel. Palos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - ChuladelaT 1:3

42e minuut.
Klungelig pakt Feinmann de bal. Artuch is nu in balbezit. Piermarini rent richting de bal. Piermarini haalt uit met een fantastische trap. Corbis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - ChuladelaT 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 61%, ChuladelaT 39%.
Indomitable Fighters - ChuladelaT 1:4

55e minuut.
Piermarini rent richting de bal. Artuch is nu in balbezit. Met opzet legt Cingolani zijn tegenspeler op de grond. Cingolani krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Green de bal. Huilquiruca rent richting de bal. Huilquiruca met een sublieme pass. Piermarini is nu in balbezit. Piermarini schiet op doel. Corbis bokst de bal weg.

71e minuut.
de Grenet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garré komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cingolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingolani passt de bal zonder na te denken. Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef onderschept slim de pass. Antilef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Orlievsky rent richting de bal. Garré onderschept slim de pass. Schuster rent richting de bal. Garré verovert de bal door een tackle van achteren. Garré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Chiquita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlievsky rent richting de bal. Garré onderschept slim de pass. Garré schiet op doel. Dreier probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Cingolani speelt de bal door. Klungelig pakt Schuster de bal. Schuster geeft een hoge lob. Piermarini rent richting de bal. Piermarini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - ChuladelaT 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 41%, ChuladelaT 59%.
Indomitable Fighters - ChuladelaT 1:5