Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tigres Blancos ChuladelaT
4-3-3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basualdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trullet probeert naar een medespeler te passen. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De Benedetti verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Formento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldao heeft problemen om de bal te vangen. Aldao schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trullet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mashakal geeft een lange en hoge pass. Formento krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 1:0

12e minuut.
Schuster heeft problemen om de bal te vangen. Formento rent richting de bal. Schuster legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schuster krijgt een gele kaart. Formento is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Formento neemt zijn aanloop. Palos bokst de bal weg. Formento rent richting de bal. Formento draait met de bal, schiet en ... Palos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 21%, ChuladelaT 79%.
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 2:0

48e minuut.
Melz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mashakal rent richting de bal. Mashakal geeft de bal voor. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 3:0

51e minuut.
Trullet probeert naar een medespeler te passen. Aldao rent richting de bal. Aldao passt de bal in één keer door. Formento rent richting de bal. Formento haalt uit met een fantastische trap. Palos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mareque bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullet verovert de bal door een tackle van achteren. Trullet passt de bal zonder na te denken. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Formento geeft een hoge lob. Mareque kopt de bal weg. Gonik speelt de bal door. Zdrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aldao rent richting de bal. Aldao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 4:0

64e minuut.
De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti passt de bal zonder na te denken. Formento rent richting de bal. Formento schiet op doel. Palos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 5:0

66e minuut.
De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti geeft de bal voor. Zdrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek passt de bal met de wreef. Bałaban geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bałaban rent richting de bal. Bałaban geeft een lange en hoge pass. Aldao rent richting de bal. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Palos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Pelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdrzałek rent richting de bal. Zdrzałek passt de bal in één keer door. Mashakal is nu in balbezit. Aldao is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 6:0

81e minuut.
Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal geeft een lange en hoge pass. Formento kopt de bal weg. Aldao heeft problemen om de bal te vangen. Aldao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Zdrzałek onderschept slim de pass. Zdrzałek speelt de bal door. Aldao heeft problemen om de bal te vangen. Aldao schiet op doel. Palos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Formento rent richting de bal. Formento passt de bal in één keer door. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban geeft een hoge lob. Mashakal maakt een snoekduik en kopt de bal. Palos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt De Benedetti de bal. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 7:0

86e minuut.
Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento met een sublieme pass. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel. De Benedetti probeert de bal aan de voet te houden. Palos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basualdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schuster kan de bal niet met de borst controleren. Trullet rent richting de bal. Trullet probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento geeft een hoge lob. Gonik rent richting de bal. Trullet verovert de bal door een tackle van achteren. Trullet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 16%, ChuladelaT 84%.
C.A. Tigres Blancos - ChuladelaT 7:0