Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChuladelaT C.A. Tigres Blancos
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 34
weak Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Melz rent richting de bal. Melz geeft een lange en hoge pass. Formento is nu in balbezit. Formento haalt uit met een fantastische trap. Palos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:1

14e minuut.
Artuch kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelli de bal. Bałaban geeft een hoge lob. Mashakal rent richting de bal. Mashakal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:2

16e minuut.
Mashakal passt de bal met de wreef. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao passt de bal in één keer door. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:3

25e minuut.
Aldao rent richting de bal. Aldao passt de bal zonder na te denken. De Benedetti rent richting de bal. Formento verovert de bal door een tackle van achteren. Formento haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Daar is Artuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban geeft een lange en hoge pass. Aldao rent richting de bal. Aldao draait met de bal, schiet en ... Palos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:4

34e minuut.
Orlievsky heeft problemen om de bal te vangen. Artuch is nu in balbezit. Bałaban onderschept slim de pass. Bałaban geeft een hoge lob. Aldao maakt een snoekduik en kopt de bal. Palos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChuladelaT 82%, C.A. Tigres Blancos 18%.
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:4

49e minuut.
Trullet is nu in balbezit. Orlievsky is nu in balbezit. Trullet verovert de bal door een tackle van achteren. Trullet geeft een hoge lob. Formento krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Dreier heeft problemen om de bal te vangen. Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Basualdo geeft een lange en hoge pass. Daar is Gonik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trullet geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:5

56e minuut.
Trullet kopt de bal weg. Daar is Dreier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldao rent richting de bal. Mashakal rent richting de bal. Mashakal draait met de bal, schiet en ... Palos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:6

58e minuut.
Formento heeft problemen om de bal te vangen. Formento met een sublieme pass. Orlievsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao verovert de bal door een tackle van achteren. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Palos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Trullet rent richting de bal. Trullet geeft de bal voor. Klungelig pakt Dreier de bal. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Aldao de bal. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal passt de bal in één keer door. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:7

80e minuut.
Daar is Schuster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrzałek met een sublieme pass. Formento is nu in balbezit. Formento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Basualdo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trullet met een snelle inworp. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zdrzałek met een sublieme pass. Bałaban met een sublieme pass. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChuladelaT 85%, C.A. Tigres Blancos 15%.
ChuladelaT - C.A. Tigres Blancos 0:8