Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Retorno de RodrixCF Real Bañil F.C.
Normal Tactiek Primera 442
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 39.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Ayme is nu in balbezit. Ayme passt de bal met de wreef. Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbeck haalt uit met een fantastische trap. Tramontin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
van der Vaart passt de bal zonder na te denken. Palos rent richting de bal. Weisbeck is nu in balbezit. Smaguras bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Real Bañil F.C. 0:1

12e minuut.
Ayme probeert de bal met de borst te controleren. Palos rent richting de bal. Palos speelt de bal door. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Smaguras is nu in balbezit. Smaguras passt de bal met de wreef. Weisbeck is nu in balbezit. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu schiet op doel. Pompei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
van der Vaart rent richting de bal. van der Vaart geeft een hoge lob. Daar is Zanotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weisbeck rent richting de bal. Weisbeck draait met de bal, schiet en ... Pompei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ayme onderschept slim de pass. Smaguras rent richting de bal. Ayme is nu in balbezit. Smaguras onderschept slim de pass. Smaguras passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ciarlantte rent richting de bal. Smaguras verovert de bal door een tackle van achteren. Smaguras geeft een hoge lob. Palos rent richting de bal. Palos schiet op doel. Pompei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ciarlantte bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart verovert de bal door een tackle van achteren. van der Vaart geeft een lange en hoge pass. Palos bereikt de bal nog maar net als eerste. Palos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Smaguras rent richting de bal. Weisbeck rent richting de bal. Smaguras is nu in balbezit. Smaguras draait met de bal, schiet en ... Pompei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Real Bañil F.C. 0:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Vaart met een snelle inworp. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bossio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
van der Vaart speelt de bal door. Palos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smaguras probeert naar een medespeler te passen. Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbeck draait met de bal, schiet en ... Pompei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tramontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras onderschept slim de pass. Smaguras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Real Bañil F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Retorno de RodrixCF 86%, Real Bañil F.C. 14%.
El Retorno de RodrixCF - Real Bañil F.C. 0:3

48e minuut.
Ökkeşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart probeert naar een medespeler te passen. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ... Pompei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart passt de bal zonder na te denken. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Real Bañil F.C. 0:4

51e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Kayupange bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbeck rent richting de bal. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ökkeşoğlu met een sublieme pass. van der Vaart is nu in balbezit. van der Vaart passt de bal met de wreef. Weisbeck is nu in balbezit. Weisbeck draait met de bal, schiet en ... Pompei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Uukkivi met een sublieme pass. Smaguras bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras passt de bal zonder na te denken. Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Palos passt de bal zonder na te denken. Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus passt de bal met de wreef. Weisbeck rent richting de bal. Weisbeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Pompei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Retorno de RodrixCF - Real Bañil F.C. 0:5

65e minuut.
van der Vaart probeert naar een medespeler te passen. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu passt de bal met de wreef. Weisbeck is nu in balbezit. Weisbeck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veskioja komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Palos probeert naar een medespeler te passen. Weisbeck is nu in balbezit. Bottai onderschept slim de pass. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Unsandivaras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Llaufün komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Palos kopt de bal weg. Tramontin heeft problemen om de bal te vangen. Weisbeck rent richting de bal. Weisbeck haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bottai de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Pompei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Retorno de RodrixCF 76%, Real Bañil F.C. 24%.
El Retorno de RodrixCF - Real Bañil F.C. 0:5