Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bañil F.C. El Retorno de RodrixCF
Primera 442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 17
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué rent richting de bal. Adrogué haalt uit met een fantastische trap. Pompei probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 1:0

6e minuut.
Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ciarlantte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ökkeşoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciarlantte probeert naar een medespeler te passen. Smaguras zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 2:0

9e minuut.
Grootmeijer geeft een hoge lob. Loschi is nu in balbezit. Loschi passt de bal in één keer door. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Loschi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Loschi rent richting de bal. Loschi met een sublieme pass. Daar is Adrogué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pompei met een harde bal richting middenveld. Bossio kopt de bal weg. Daar is Ciarlantte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Pompei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 3:0

13e minuut.
Adrogué is nu in balbezit. Smaguras bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras passt de bal in één keer door. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Ayme de bal. Smaguras rent richting de bal. Smaguras probeert naar een medespeler te passen. Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ayme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smaguras is nu in balbezit. Smaguras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Palos met een sublieme pass. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus passt de bal met de wreef. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Franus speelt de bal door. Smaguras is nu in balbezit. Smaguras probeert naar een medespeler te passen. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 4:0

32e minuut.
Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras probeert naar een medespeler te passen. Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ökkeşoğlu onderschept slim de pass. Ökkeşoğlu schiet op doel. Pompei bokst de bal weg. Adrogué rent richting de bal. Adrogué schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 5:0

38e minuut.
Palos is nu in balbezit. Palos passt de bal zonder na te denken. Ökkeşoğlu speelt de bal door. Adrogué rent richting de bal. Adrogué haalt uit met een fantastische trap. Pompei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 6:0

40e minuut.
Palos rent richting de bal. Smaguras is nu in balbezit. Smaguras passt de bal in één keer door. Adrogué is nu in balbezit. Adrogué draait met de bal, schiet en ... Pompei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Loschi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pompei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tramontin heeft problemen om de bal te vangen. Palos is nu in balbezit. Palos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 7:0

45e minuut.
Franus rent richting de bal. Smaguras bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaguras passt de bal zonder na te denken. Palos rent richting de bal. Palos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bañil F.C. 22%, El Retorno de RodrixCF 78%.
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 7:0

50e minuut.
Kayupange is nu in balbezit. Grootmeijer onderschept slim de pass. Grootmeijer geeft de bal voor. Klungelig pakt Ökkeşoğlu de bal. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sendoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grootmeijer onderschept slim de pass. Grootmeijer probeert naar een medespeler te passen. Adrogué is nu in balbezit. Adrogué draait met de bal, schiet en ... Pompei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weisbeck komt het veld opgelopen. Veskioja komt het veld opgelopen. van der Vaart komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mackenzie met een sublieme pass. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bossio krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Uukkivi rent richting de bal. Uukkivi met een sublieme pass. Klungelig pakt Weisbeck de bal. Weisbeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 8:0

69e minuut.
van der Vaart geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tramontin de bal. Weisbeck rent richting de bal. Weisbeck haalt uit met een fantastische trap. Pompei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 9:0

71e minuut.
Smaguras speelt de bal door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus passt de bal in één keer door. van der Vaart rent richting de bal. van der Vaart schiet op doel. Pompei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 10:0

77e minuut.
Veskioja is nu in balbezit. van der Vaart rent richting de bal. Veskioja met een sublieme pass. Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Palos is nu in balbezit. Weisbeck is nu in balbezit. Weisbeck schiet op doel. Pompei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 11:0

88e minuut.
Bossio met een snelle inworp. Veskioja rent richting de bal. Veskioja passt de bal in één keer door. Weisbeck rent richting de bal. Weisbeck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palos probeert naar een medespeler te passen. Tramontin is nu in balbezit. Smaguras verovert de bal door een tackle van achteren. Smaguras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bañil F.C. 23%, El Retorno de RodrixCF 77%.
Real Bañil F.C. - El Retorno de RodrixCF 12:0