Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flakitos101 Club Atlético Henro
el mas Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tirić onderschept slim de pass. Antkowiak is nu in balbezit. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Fetiu met een sublieme pass. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mascherano trapt de bal weg. Tirić is nu in balbezit. Tirić passt de bal met de wreef. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 1:0

6e minuut.
Fetiu geeft een hoge lob. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu geeft een hoge lob. Angelescu heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu schiet op doel. Mascherano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 2:0

9e minuut.
Antkowiak kan de bal niet met de borst controleren. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz speelt de bal door. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 3:0

10e minuut.
Gelber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelber speelt de bal door. Klungelig pakt Porta de bal. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 4:0

10e minuut.
Laguinge probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Curil de bal. Antkowiak is nu in balbezit. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
do Bem kopt de bal weg. Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Antvlaf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Angelescu met de inworp. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ghiţescu heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ... Mascherano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

17e minuut.
Porta geeft een hoge lob. Inworp. Angelescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 5:0

19e minuut.
do Bem probeert naar een medespeler te passen. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tirić speelt de bal door. Antkowiak speelt de bal door. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz schiet op doel. Mascherano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 6:0

24e minuut.
Antvlaf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghiţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Gordillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt do Bem de bal. do Bem speelt de bal door. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 7:0

28e minuut.
Curil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gelber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordillo is nu in balbezit. Mazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fetiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiu geeft de bal voor. Mazurkiewicz rent richting de bal. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gelber is nu in balbezit. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ghiţescu controleert de bal met de borst. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Mascherano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 8:0

37e minuut.
Mascherano met een harde bal richting middenveld. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mascherano met een harde bal richting middenveld. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazurkiewicz de bal. Mazurkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 9:0

42e minuut.
Mascherano trapt de bal weg. Fetiu rent richting de bal. Fetiu passt de bal met de wreef. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tirić is nu in balbezit. Tirić passt de bal met de wreef. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Carrillo komt het veld opgelopen. Masì komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 13%, Club Atlético Henro 87%.
flakitos101 - Club Atlético Henro 9:0

49e minuut.
Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirić speelt de bal door. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Mascherano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 10:0

50e minuut.
Porta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wyszogrod de bal onder controle te krijgen. Carrillo kopt de bal weg. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 11:0

51e minuut.
Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gordillo de bal. Tirić is nu in balbezit. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu geeft een hoge lob. Daar is Wyszogrod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mascherano trapt de bal weg van het doel. Fetiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiu geeft de bal voor. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Antvlaf de bal onder controle te krijgen. Masì is nu in balbezit. Masì haalt uit met een fantastische trap. Mascherano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Antkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo geeft een hoge lob. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 12:0

62e minuut.
do Bem passt de bal zonder na te denken. Fetiu speelt de bal door. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel. Mascherano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Antvlaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu haalt uit met een fantastische trap. Mascherano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Porta kopt de bal weg. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu passt de bal met de wreef. Masì kan de bal niet met de borst controleren. Masì schiet op doel. Mascherano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 13:0

66e minuut.
Tirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiu is nu in balbezit. Tirić is nu in balbezit. Fetiu is nu in balbezit. Fetiu geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mascherano met een harde bal richting middenveld. Antkowiak kopt de bal weg. Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu schiet op doel. Mascherano bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Tirić kopt de bal weg. Masì heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antvlaf. Masì raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fetiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mascherano trapt de bal weg van het doel. Antkowiak met een sublieme pass. Tirić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Masì is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 14:0

71e minuut.
Helmes speelt de bal door. Ghiţescu is nu in balbezit. Tirić met een sublieme pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ghiţescu passt de bal in één keer door. Antkowiak speelt de bal door. Masì rent richting de bal. Klungelig pakt Tirić de bal. Tirić haalt uit met een fantastische trap. Mascherano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
do Bem onderschept slim de pass. Nikolsburg rent richting de bal. Antkowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antkowiak krijgt een gele kaart. Nikolsburg raakt geblesseerd tijdens het duel. Gelber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Fetiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiu met een sublieme pass. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Masì is nu in balbezit. Masì haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fetiu speelt de bal door. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak met een sublieme pass. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 15:0

90e minuut.
Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Cicarelli probeert de bal aan de voet te houden. Antkowiak met een sublieme pass. Masì is nu in balbezit. Masì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flakitos101 - Club Atlético Henro 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flakitos101 8%, Club Atlético Henro 92%.
flakitos101 - Club Atlético Henro 16:0