Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indomitable Fighters La Scaloneta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Andrada rent richting de bal. Feinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fairfield verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel. Corbis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
de Grenet bereikt de bal nog maar net als eerste. de Grenet passt de bal in één keer door. Ingar met een sublieme pass. Antilef rent richting de bal. Antilef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Schwarzstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acevedo is nu in balbezit. Dahr rent richting de bal. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef haalt uit met een fantastische trap. Olave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kloosterboer geeft een hoge lob. Feinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada onderschept slim de pass. Andrada draait met de bal, schiet en ... Corbis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Chiquita rent richting de bal. Chiquita geeft de bal voor. Ingar bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef verovert de bal door een tackle van achteren. Antilef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fairfield onderschept slim de pass. Fairfield passt de bal zonder na te denken. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... Corbis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Feinmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - La Scaloneta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 39%, La Scaloneta 61%.
Indomitable Fighters - La Scaloneta 0:1

52e minuut.
Dahr is nu in balbezit. Dahr geeft een lange en hoge pass. Cingolani kopt de bal weg. de Grenet is nu in balbezit. de Grenet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Cingolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingolani probeert naar een medespeler te passen. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Fairfield is nu in balbezit. Fairfield passt de bal zonder na te denken. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... Corbis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - La Scaloneta 0:2

68e minuut.
Chiquita is nu in balbezit. Schwarzstein onderschept slim de pass. Schwarzstein passt de bal in één keer door. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Daar is Cingolani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fairfield onderschept slim de pass. Fairfield met een sublieme pass. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kloosterboer speelt de bal door. Andrada rent richting de bal. Feinmann onderschept slim de pass. Fairfield verovert de bal door een tackle van achteren. Fairfield schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Antilef rent richting de bal. Avallay verovert de bal door een tackle van achteren. de Grenet begaat een overtreding. Avallay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Avallay kan niet meer verder spelen. Falcón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 48%, La Scaloneta 52%.
Indomitable Fighters - La Scaloneta 0:2