Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Scaloneta Indomitable Fighters
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Rinaldi heeft problemen om de bal te vangen. de Grenet is nu in balbezit. de Grenet passt de bal met de wreef. Antilef is nu in balbezit. Antilef draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kranevitter geeft een hoge lob. Byron rent richting de bal. Gasquete legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gasquete krijgt een gele kaart. Byron raakt geblesseerd tijdens het duel. Fairfield legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
de Grenet kopt de bal weg. Kloosterboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef verovert de bal door een tackle van achteren. Antilef draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ingar de bal onder controle te krijgen. Olave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ingar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingar geeft een lange en hoge pass. Fairfield met een sublieme pass. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Scaloneta - Indomitable Fighters 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Scaloneta 58%, Indomitable Fighters 42%.
La Scaloneta - Indomitable Fighters 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Gasquete de bal. Byron onderschept slim de pass. Byron geeft een lange en hoge pass. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rinaldi heeft problemen om de bal te vangen. Cingolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingolani met een sublieme pass. Antilef rent richting de bal. Antilef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
de Grenet rent richting de bal. de Grenet met een sublieme pass. Kloosterboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef verovert de bal door een tackle van achteren. Antilef draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Grenet verovert de bal door een tackle van achteren. de Grenet speelt de bal door. Antilef rent richting de bal. Antilef draait met de bal, schiet en ... Olave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo geeft een hoge lob. Inworp. Dahr met de inworp. de Grenet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Byron geeft de bal voor. Green is nu in balbezit. Green geeft een lange en hoge pass. Antilef is nu in balbezit. Antilef schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Scaloneta - Indomitable Fighters 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Scaloneta 59%, Indomitable Fighters 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Scaloneta - Indomitable Fighters 1:1