Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bañil F.C. C.A. Tigres Blancos
Primera 442 Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
44.5 gemiddelde waardering 36.7
adequate Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Palos met een sublieme pass. Smaguras rent richting de bal. Smaguras passt de bal in één keer door. Loschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loschi geeft de bal voor. Taílson bokst de bal weg.

2e minuut.
Corbellino geeft een hoge lob. Inworp. Palos met een snelle inworp. Franus geeft de bal voor. Adrogué springt en kopt de bal. Taílson bokst de bal weg.

13e minuut.
Franus probeert naar een medespeler te passen. Palos rent richting de bal. Palos probeert naar een medespeler te passen. Adrogué is nu in balbezit. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Formento probeert naar een medespeler te passen. Smaguras probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie geeft de bal voor. Adrogué springt en kopt de bal. Taílson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mashakal controleert de bal met de borst. Grootmeijer geeft de bal voor. Trullet probeert de bal met de borst te controleren. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Taílson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bañil F.C. 43%, C.A. Tigres Blancos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Bañil F.C. - C.A. Tigres Blancos 0:0

47e minuut.
Hudoroc rent richting de bal. Franus rent richting de bal. Formento begaat een overtreding. Formento krijgt een gele kaart. Franus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uukkivi met een snel genomen vrije trap. Adrogué maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Smaguras passt de bal met de wreef. Loschi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué schiet op doel. Taílson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bañil F.C. - C.A. Tigres Blancos 1:0

49e minuut.
Pelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palos met de inworp. Smaguras geeft de bal voor. Loschi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

54e minuut.
Melz geeft een lange en hoge pass. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal probeert naar een medespeler te passen. Aldao is nu in balbezit. Aldao draait met de bal, schiet en ... Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu geeft de bal voor. Bolaño heeft problemen om de bal te vangen. Adrogué bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Corbellino de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Smaguras passt de bal zonder na te denken. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Loschi met een sublieme pass. Adrogué rent richting de bal. Adrogué haalt uit met een fantastische trap. Taílson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolaño geeft een lange en hoge pass. Grootmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldao krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bañil F.C. 46%, C.A. Tigres Blancos 54%.
Real Bañil F.C. - C.A. Tigres Blancos 1:0