Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tigres Blancos Real Bañil F.C.
4-3-3 Tactiek Primera 442
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Loschi rent richting de bal. Loschi speelt de bal door. Corbellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrogué onderschept slim de pass. Adrogué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Uukkivi passt de bal met de wreef. Smaguras is nu in balbezit. Loschi met een sublieme pass. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Taílson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Franus rent richting de bal. Smaguras rent richting de bal. Smaguras probeert naar een medespeler te passen. Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grootmeijer geeft een hoge lob. Aldao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mackenzie met een sublieme pass. Adrogué rent richting de bal. Adrogué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zdrzałek rent richting de bal. Palos onderschept slim de pass. Palos probeert naar een medespeler te passen. Adrogué is nu in balbezit. Adrogué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mashakal kopt de bal weg. Uukkivi rent richting de bal. Uukkivi passt de bal zonder na te denken. Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Taílson bokst de bal weg.

42e minuut.
Aldao is nu in balbezit. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal passt de bal met de wreef. Formento rent richting de bal. Formento haalt uit met een fantastische trap. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 60%, Real Bañil F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Tigres Blancos - Real Bañil F.C. 0:0

48e minuut.
Mackenzie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pelli kopt de bal weg. Formento is nu in balbezit. Bałaban is nu in balbezit. Bałaban geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mackenzie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mashakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldao rent richting de bal. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Franus geeft de bal voor. Klungelig pakt Zdrzałek de bal. Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu schiet op doel. Taílson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - Real Bañil F.C. 0:1

69e minuut.
Hudoroc kopt de bal weg. Trullet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullet passt de bal zonder na te denken. Mashakal rent richting de bal. Mashakal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pelli verovert de bal door een tackle van achteren. Smaguras verovert de bal door een tackle van achteren. Corbellino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corbellino krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Loschi de bal. Loschi geeft een hoge lob. Franus speelt de bal door. Mackenzie geeft de bal voor. Ökkeşoğlu springt en kopt de bal. Taílson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mackenzie is nu in balbezit. Zdrzałek onderschept slim de pass. Zdrzałek geeft een hoge lob. Mashakal rent richting de bal. Mashakal draait met de bal, schiet en ... Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 49%, Real Bañil F.C. 51%.
C.A. Tigres Blancos - Real Bañil F.C. 0:1