Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Scaloneta Club Atlético Henro
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Gelber kopt de bal weg. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Laguinge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laguinge krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Falcón trapt de bal weg van het doel. Byron kopt de bal weg. Gelber bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairfield onderschept slim de pass. Fairfield geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrada springt en kopt de bal. Mascherano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gordillo controleert de bal met de borst. Gelber rent richting de bal. Gelber probeert naar een medespeler te passen. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Byron passt de bal met de wreef. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairfield draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mascherano speelt de bal door. Klungelig pakt Schwarzstein de bal. Laguinge speelt de bal door. Curil bereikt de bal nog maar net als eerste. Curil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Scaloneta - Club Atlético Henro 0:1

22e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Falcón de bal. Curil is nu in balbezit. Curil schiet op doel. Olave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Scaloneta - Club Atlético Henro 0:2

24e minuut.
Nikolsburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolsburg probeert naar een medespeler te passen. Curil is nu in balbezit. Laguinge is nu in balbezit. Laguinge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Scaloneta - Club Atlético Henro 0:3

29e minuut.
Byron geeft een hoge lob. Andrada is nu in balbezit. Antvlaf onderschept slim de pass. Fairfield verovert de bal door een tackle van achteren. Fairfield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rinaldi is nu in balbezit. Curil verovert de bal door een tackle van achteren. Curil passt de bal met de wreef. Laguinge is nu in balbezit. Laguinge haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Scaloneta 62%, Club Atlético Henro 38%.
La Scaloneta - Club Atlético Henro 0:3

48e minuut.
Nikolsburg is nu in balbezit. Nikolsburg probeert naar een medespeler te passen. Curil is nu in balbezit. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Genoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldi onderschept slim de pass. Rinaldi passt de bal in één keer door. Byron rent richting de bal. Byron geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rinaldi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wyszogrod de bal. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Fairfield is nu in balbezit. Fairfield schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Scaloneta 34%, Club Atlético Henro 66%.
La Scaloneta - Club Atlético Henro 0:3