Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Bellota C.A. All Boys
Bellota Tactiek Sokkero
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 38.3
matig Schieten goed
matig Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Del Valle speelt de bal door. Brisky rent richting de bal. Brisky geeft een lange en hoge pass. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Neckel onderschept slim de pass. Neckel met een sublieme pass. Daar is Bousdira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousdira draait met de bal, schiet en ... Kerner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - C.A. All Boys 1:0

13e minuut.
Giunta geeft een lange en hoge pass. Brisky kopt de bal weg. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira schiet op doel. Kerner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kjeldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsen passt de bal zonder na te denken. Ghinazzi speelt de bal door. Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousdira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauševičius passt de bal in één keer door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sforzini trapt de bal weg. Bauševičius kopt de bal weg. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Graczyk probeert naar een medespeler te passen. Kjeldsen rent richting de bal. Gullotti onderschept slim de pass. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - C.A. All Boys 2:0

39e minuut.
Neckel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brisky de bal. Brisky probeert naar een medespeler te passen. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kerner met een harde bal richting middenveld. Bauševičius heeft problemen om de bal te vangen. Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousdira draait met de bal, schiet en ... Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mina Martínez speelt de bal door. Herghelegiu is nu in balbezit. Giunta controleert de bal met de borst. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu geeft de bal voor. Sforzini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 52%, C.A. All Boys 48%.
Deportivo Bellota - C.A. All Boys 2:0

52e minuut.
Ghinazzi passt de bal in één keer door. Gullotti rent richting de bal. Kjeldsen verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Neckel heeft problemen om de bal te vangen. Neckel geeft een hoge lob. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira haalt uit met een fantastische trap. Kerner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Hart komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Del Valle de bal. Madgearu rent richting de bal. Madgearu passt de bal zonder na te denken. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Giunta kopt de bal weg. Brisky rent richting de bal. Brisky passt de bal zonder na te denken. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Massa verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinazzi rent richting de bal. Bauševičius begaat een overtreding. Ghinazzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Massa met een snel genomen vrije trap. Brisky kopt de bal weg. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira haalt uit met een fantastische trap. Hart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Graczyk geeft een lange en hoge pass. Gullotti is nu in balbezit. Bousdira onderschept slim de pass. Bousdira schiet op doel. Hart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kjeldsen geeft de bal voor. Bousdira is nu in balbezit. Bousdira haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu geeft de bal voor. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - C.A. All Boys 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 59%, C.A. All Boys 41%.
Deportivo Bellota - C.A. All Boys 2:1