Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFB Sokker Academy Quilmeños unidos
T8 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45 gemiddelde waardering 34.6
good Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen average


11e minuut.
Schützenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Schützenberg met een sublieme pass. Plánička is nu in balbezit. Plánička schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt de Lara de bal. Cinalli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft de bal voor. Grzyb kopt de bal weg. Klungelig pakt Plánička de bal. Plánička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Plánička probeert naar een medespeler te passen. Daukszewicz is nu in balbezit. Daukszewicz passt de bal met de wreef. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cincă speelt de bal door. Delmonte is nu in balbezit. Plánička is nu in balbezit. Plánička haalt uit met een fantastische trap. Őry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 31%, Quilmeños unidos 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFB Sokker Academy - Quilmeños unidos 0:0

49e minuut.
Falzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzone geeft de bal voor. Cinalli geeft een hoge lob. Grzyb springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Quilmeños unidos 1:0

50e minuut.
Rojas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Duluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Walęcki onderschept slim de pass. Walęcki geeft de bal voor. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kurtz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daukszewicz met de inworp. Grzyb geeft een lange en hoge pass. Rojas krijgt zijn hoofd ertegen. Őry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Campagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz begaat een overtreding. Campagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campagno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żukowski kopt de bal weg. Mezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFB Sokker Academy - Quilmeños unidos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 49%, Quilmeños unidos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFB Sokker Academy - Quilmeños unidos 1:1