Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFB Sokker Academy Bielsa FC
T8 Tactiek javier4
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
44.6 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten outstanding
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Falzone geeft een lange en hoge pass. Brajić rent richting de bal. Brajić geeft de bal voor. Falzone kopt de bal weg. Brajić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daukszewicz met een snelle inworp. Cincă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Chavarria kopt de bal weg. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki schiet op doel. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bielsa FC 0:1

30e minuut.
Labanič passt de bal zonder na te denken. Chavarria rent richting de bal. Lukoki rent richting de bal. Lukoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bielsa FC 0:2

38e minuut.
Toselli onderschept slim de pass. Toselli geeft de bal voor. Daar is Brajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 56%, Bielsa FC 44%.
FFB Sokker Academy - Bielsa FC 0:2

47e minuut.
Vasilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilić passt de bal zonder na te denken. Lukoki rent richting de bal. Lukoki geeft een lange en hoge pass. Toselli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Ðức Huy onderschept slim de pass. Vasilić rent richting de bal. Vasilić geeft een hoge lob. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria schiet op doel. Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sperlecchi geeft een hoge lob. Labanič kopt de bal weg. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria schiet op doel. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bielsa FC 0:3

53e minuut.
Rojas komt het veld opgelopen. Džodić komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Szablewski probeert naar een medespeler te passen. Vasilić is nu in balbezit. Sperlecchi begaat een overtreding. Sperlecchi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Toselli rent richting de bal. Walęcki onderschept slim de pass. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bielsa FC 0:4

62e minuut.
Butulan geeft een lange en hoge pass. Lukoki is nu in balbezit. Daukszewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daukszewicz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Džodić passt de bal zonder na te denken. Sperlecchi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butulan. Butulan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Inworp. Butulan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toselli geeft een lange en hoge pass. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vasilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilić passt de bal zonder na te denken. Chavarria rent richting de bal. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bielsa FC 0:5

82e minuut.
Vasilić rent richting de bal. Vasilić passt de bal in één keer door. Chavarria heeft problemen om de bal te vangen. Chavarria schiet op doel. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bielsa FC 0:6

83e minuut.
Strangio geeft de bal voor. Daar is Vasilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brajić is nu in balbezit. Brajić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 66%, Bielsa FC 34%.
FFB Sokker Academy - Bielsa FC 0:6