Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.14 [del]
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23398
Cruz del Sur C.A. All Boys
COPA Tactiek sokkero1
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 38.4
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kumiray verovert de bal door een tackle van achteren. Partsikanashvili is nu in balbezit. Partsikanashvili geeft een lange en hoge pass. Kerdthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kumiray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Partsikanashvili is nu in balbezit. Partsikanashvili passt de bal zonder na te denken. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kumiray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Partsikanashvili speelt de bal door. Ramadani geeft een lange en hoge pass. Partsikanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Partsikanashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sardella kopt de bal weg. Kumiray is nu in balbezit. Kumiray met een sublieme pass. Partsikanashvili is nu in balbezit. Partsikanashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kumiray bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gullotti. Kumiray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramadani met een snel genomen vrije trap. Kerdthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 23%, C.A. All Boys 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruz del Sur - C.A. All Boys 0:0

46e minuut.
Kerner komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Partsikanashvili passt de bal in één keer door. Kumiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumiray met een sublieme pass. Kerdthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap. Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Miracolo geeft een lange en hoge pass. Madgearu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opałacz. Opałacz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mina Martínez geeft de bal voor. Inworp. Joldán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kumiray geeft een lange en hoge pass. Kerdthet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Beudoret passt de bal met de wreef. Ramadani is nu in balbezit. Ramadani geeft de bal voor. Klungelig pakt Kerdthet de bal. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Magnesio rent richting de bal. Magnesio geeft de bal voor. Ramadani kopt de bal weg. Kerdthet rent richting de bal. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - C.A. All Boys 1:0

82e minuut.
Kumiray rent richting de bal. Kumiray passt de bal in één keer door. Partsikanashvili heeft problemen om de bal te vangen. Partsikanashvili schiet op doel. Miracolo kopt de bal weg. Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 25%, C.A. All Boys 75%.
Cruz del Sur - C.A. All Boys 1:0