Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Bellota defensores de karin
Bellota Tactiek 11111
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 48.4
average Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski geeft een lange en hoge pass. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Del Valle onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bendkowski neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pinamico de bal. Pinamico geeft een hoge lob. Sforzini bokst de bal weg.

19e minuut.
Trastowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garştea is nu in balbezit. Garştea geeft een hoge lob. Nocioni rent richting de bal. Nocioni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pinamico rent richting de bal. Pinamico passt de bal in één keer door. Garştea met een sublieme pass. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel. Sforzini bokst de bal weg.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bendkowski met de inworp. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico geeft een lange en hoge pass. Nocioni springt en kopt de bal. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Giunta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - defensores de karin 0:1

45e minuut.
Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea geeft de bal voor. Nocioni maakt een snoekduik en kopt de bal. Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 56%, defensores de karin 44%.
Deportivo Bellota - defensores de karin 0:1

47e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graczyk. Bendkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bendkowski met een snel genomen vrije trap. Massa is nu in balbezit. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni schiet op doel. Sforzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - defensores de karin 0:2

54e minuut.
Del Valle geeft de bal voor. Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghinazzi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinamico passt de bal met de wreef. Massa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Sforzini bokst de bal weg.

67e minuut.
Kjeldsen passt de bal met de wreef. Bousdira rent richting de bal. Predoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predoiu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pinamico rent richting de bal. Pinamico passt de bal in één keer door. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Sforzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - defensores de karin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 52%, defensores de karin 48%.
Deportivo Bellota - defensores de karin 0:3