Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielsa FC C.A. All Boys
javier4 Tactiek sokkero1
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
52.7 gemiddelde waardering 37
brilliant Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Hart probeert naar een medespeler te passen. Labanič kopt de bal weg. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki geeft een lange en hoge pass. Toselli kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Toselli geeft een hoge lob. Sardella rent richting de bal. Hart rent richting de bal. Chavarria onderschept slim de pass. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 1:0

18e minuut.
Labanič speelt de bal door. Lukoki speelt de bal door. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel. Hart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 2:0

25e minuut.
Kovachev passt de bal met de wreef. Labanič is nu in balbezit. Labanič passt de bal zonder na te denken. Lukoki rent richting de bal. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. Hart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sardella onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czerw neemt de hoekschop. Chavarria springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 3:0

34e minuut.
Daar is Chavarria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traykov verovert de bal door een tackle van achteren. Traykov passt de bal zonder na te denken. Toselli is nu in balbezit. Toselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Toselli passt de bal zonder na te denken. Labanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanič passt de bal in één keer door. Chavarria rent richting de bal. Chavarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 11%, C.A. All Boys 89%.
Bielsa FC - C.A. All Boys 4:0

46e minuut.
Kerner komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sardella is nu in balbezit. Sardella geeft een lange en hoge pass. Czerw is nu in balbezit. Czerw geeft een lange en hoge pass. Chavarria springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sardella geeft de bal voor. Inworp. Czerw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roarsson is nu in balbezit. Roarsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kričković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blanton met een snelle inworp. Toselli rent richting de bal. Toselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Miracolo is nu in balbezit. Roarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Roarsson schiet op doel. Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 5:0

75e minuut.
Lukoki geeft een lange en hoge pass. Chavarria heeft problemen om de bal te vangen. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 6:0

76e minuut.
Czerw geeft de bal voor. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 7:0

78e minuut.
Toselli is nu in balbezit. Toselli passt de bal in één keer door. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 8:0

80e minuut.
Herghelegiu geeft een hoge lob. Czerw kan de bal niet met de borst controleren. Czerw met een sublieme pass. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Toselli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Figgini komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mina Martínez onderschept slim de pass. Mina Martínez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figgini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kerner trapt de bal weg van het doel. Lukoki kan de bal niet met de borst controleren. Lukoki speelt de bal door. Czerw is nu in balbezit. Czerw geeft een hoge lob. Kerner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Miracolo is nu in balbezit. Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria passt de bal zonder na te denken. Roarsson is nu in balbezit. Roarsson schiet op doel. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Doeltrap. Kerner trapt de bal weg. Labanič kopt de bal weg. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 9:0

89e minuut.
Mina Martínez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figgini is nu in balbezit. Figgini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - C.A. All Boys 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 19%, C.A. All Boys 81%.
Bielsa FC - C.A. All Boys 10:0