Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin FFB Sokker Academy
11111 Tactiek T12
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
49.8 gemiddelde waardering 43.9
excellent Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Strangio passt de bal met de wreef. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cincă de bal. Cincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Walęcki is nu in balbezit. Garştea onderschept slim de pass. Garştea speelt de bal door. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Szablewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Walęcki geeft de bal voor. Đulbić is nu in balbezit. Daukszewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daukszewicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Trastowski passt de bal met de wreef. Ezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - FFB Sokker Academy 1:0

33e minuut.
Garştea rent richting de bal. Trastowski rent richting de bal. Garştea met een sublieme pass. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico schiet op doel. Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Garştea kopt de bal weg. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Falzone zijn tegenspeler op de grond. Falzone krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Falzone rent richting de bal. Garştea verovert de bal door een tackle van achteren. Garştea geeft een lange en hoge pass. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 36%, FFB Sokker Academy 64%.
defensores de karin - FFB Sokker Academy 1:0

56e minuut.
Altınmeşe geeft een lange en hoge pass. Walęcki rent richting de bal. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - FFB Sokker Academy 2:0

58e minuut.
Pinamico passt de bal zonder na te denken. Trastowski rent richting de bal. Walęcki rent richting de bal. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trastowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Trastowski rent richting de bal. Falzone onderschept slim de pass. Falzone geeft een hoge lob. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - FFB Sokker Academy 2:1

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Covrig met een harde bal richting middenveld. Daar is Strangio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinamico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Falzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski onderschept slim de pass. Walęcki maakt een afschuwelijke overtreding. Trastowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Garştea wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Walęcki is nu in balbezit. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 43%, FFB Sokker Academy 57%.
defensores de karin - FFB Sokker Academy 2:1