Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB Pat´s Team
primeira S1 Tactiek 343
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 67.4
very good Schieten outstanding
formidable Passen very good
solid Verdedigen incredible


5e minuut.
Kujawka geeft een lange en hoge pass. Arrabaça probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lysý rent richting de bal. Roussado bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussado schiet op doel. Teroitich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Szramka neemt de hoekschop. Merckpoel kopt de bal weg. Frontoura speelt de bal door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Szramka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mantas de bal. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Soublette heeft problemen om de bal te vangen. Soublette draait met de bal, schiet en ... Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Roussado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka rent richting de bal. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Lysý is nu in balbezit. Lysý schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kujawka passt de bal met de wreef. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel speelt de bal door. Lysý is nu in balbezit. Lysý schiet op doel. Teroitich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Pat´s Team 0:1

19e minuut.
Veišnoras geeft de bal voor. Roussado bereikt de bal nog maar net als eerste. Café tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Café krijgt een gele kaart. Roussado raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wachowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Teroitich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Pat´s Team 0:2

21e minuut.
Denijs passt de bal zonder na te denken. Gasser is nu in balbezit. Wachowicz speelt de bal door. Soublette rent richting de bal. Soublette schiet op doel. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Roussado speelt de bal door. Klungelig pakt Veišnoras de bal. Veišnoras passt de bal in één keer door. Lysý is nu in balbezit. Lysý schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roussado bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussado draait met de bal, schiet en ... Teroitich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Roussado is nu in balbezit. Kaltenecker rent richting de bal. Roussado verovert de bal door een tackle van achteren. Roussado haalt uit met een fantastische trap. Café probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Pat´s Team 0:3

35e minuut.
Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Blondel met een sublieme pass. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 49%, Pat´s Team 51%.
Glorioso SLB - Pat´s Team 0:3

47e minuut.
Wachowicz is nu in balbezit. Gasser rent richting de bal. Gasser passt de bal zonder na te denken. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette haalt uit met een fantastische trap. Cottin bokst de bal weg. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Pat´s Team 1:3

49e minuut.
Gasser met een sublieme pass. Szramka rent richting de bal. Szramka geeft een hoge lob. Sutryk maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Merckpoel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arrabaça rent richting de bal. Roussado verovert de bal door een tackle van achteren. Roussado passt de bal in één keer door. Lysý rent richting de bal. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Teroitich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lysý is nu in balbezit. Lysý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Pat´s Team 1:4

56e minuut.
Daar is Veišnoras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý passt de bal zonder na te denken. Blondel heeft problemen om de bal te vangen. Blondel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Café verovert de bal door een tackle van achteren. Roussado bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Arrabaça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka met een sublieme pass. Lysý rent richting de bal. Lysý schiet op doel. Teroitich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Frontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Frontoura met een sublieme pass. Szramka speelt de bal door. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Veišnoras speelt de bal door. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussado is nu in balbezit. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mantas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soublette de bal. Soublette speelt de bal door. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Denijs passt de bal met de wreef. Kaltenecker is nu in balbezit. Kaltenecker passt de bal zonder na te denken. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lysý schiet op doel. Teroitich speelt de bal door. Wachowicz kopt de bal weg. Lysý rent richting de bal. Lysý draait met de bal, schiet en ... Teroitich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 46%, Pat´s Team 54%.
Glorioso SLB - Pat´s Team 1:4