Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team Glorioso SLB
teste_4 Tactiek A
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 41.3
outstanding Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Vessadas probeert naar een medespeler te passen. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka speelt de bal door. Dierickx rent richting de bal. Dierickx schiet op doel. Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Gago de bal. Gago speelt de bal door. Founzy is nu in balbezit. Conte verovert de bal door een tackle van achteren. Conte haalt uit met een fantastische trap. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mikutaitis met een sublieme pass. Daar is Hasenbichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenbichler speelt de bal door. Klungelig pakt Dierickx de bal. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vessadas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tolo verovert de bal door een tackle van achteren. Veišnoras onderschept slim de pass. Veišnoras met een sublieme pass. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler schiet op doel. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Dierickx de bal. Dierickx geeft een hoge lob. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 2:0

16e minuut.
Gregowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conte is nu in balbezit. Conte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Cabecinha heeft problemen om de bal te vangen. Veišnoras met een sublieme pass. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 3:0

24e minuut.
Ordaz onderschept slim de pass. Craveiro is nu in balbezit. Craveiro geeft de bal voor. Conte krijgt zijn hoofd ertegen. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hasenbichler met een sublieme pass. Vessadas speelt de bal door. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka geeft een hoge lob. Dierickx springt en kopt de bal. Argolo bokst de bal weg. Vessadas rent richting de bal. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kujawka zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dierickx springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 4:0

32e minuut.
Vessadas passt de bal met de wreef. Veišnoras met een sublieme pass. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ruas probeert naar een medespeler te passen. Kujawka speelt de bal door. Vessadas rent richting de bal. Vessadas draait met de bal, schiet en ... Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 46%, Glorioso SLB 54%.
Pat´s Team - Glorioso SLB 5:0

47e minuut.
Cabecinha geeft de bal voor. Craveiro kopt de bal weg. Czapski is nu in balbezit. Ordaz onderschept slim de pass. Ordaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Conte rent richting de bal. Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregowski geeft een hoge lob. Vessadas rent richting de bal. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. Argolo bokst de bal weg.

57e minuut.
Czapski geeft een hoge lob. Hasenbichler heeft problemen om de bal te vangen. Hasenbichler probeert naar een medespeler te passen. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Costa do Castelo neemt vlug de vrije trap. Hasenbichler kopt de bal weg. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vessadas rent richting de bal. Vessadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 6:0

69e minuut.
Costa do Castelo geeft een hoge lob. Veišnoras kopt de bal weg. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 7:0

71e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 8:0

74e minuut.
Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Vessadas rent richting de bal. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. Argolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Glorioso SLB 9:0

84e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka geeft de bal voor. Dierickx krijgt zijn hoofd ertegen. Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Tolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx verovert de bal door een tackle van achteren. Dierickx schiet op doel. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 30%, Glorioso SLB 70%.
Pat´s Team - Glorioso SLB 9:0