Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões Sokkai RCN
5-3-2 Rec Tactiek rcnit
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 37.9
outstanding Schieten poor
solid Passen good
good Verdedigen average


27e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal zonder na te denken. Cabeçadas probeert naar een medespeler te passen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 23%, Sokkai RCN 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reais Dragões - Sokkai RCN 0:0

49e minuut.
Kwiatek passt de bal in één keer door. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Besteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sokkai RCN 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Herman de bal. Cabeçadas is nu in balbezit. Cabeçadas met een sublieme pass. Daar is Karcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Adaman onderschept slim de pass. Adaman passt de bal in één keer door. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek geeft een lange en hoge pass. Kawulok krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Karcıoğlu de bal onder controle te krijgen. Rainha is nu in balbezit. Rainha geeft een hoge lob. Badajoz is nu in balbezit. Badajoz haalt uit met een fantastische trap. Pascalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cabeçadas rent richting de bal. Cabeçadas passt de bal in één keer door. Evora is nu in balbezit. Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok schiet op doel. Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Cabeçadas kopt de bal weg. Herman is nu in balbezit. Herman passt de bal zonder na te denken. Kwiatek geeft een lange en hoge pass. Kawulok maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Covo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu onderschept slim de pass. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manzanares de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sokkai RCN 2:0

75e minuut.
Covo kopt de bal weg. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft de bal voor. Karcıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Besteiros bokst de bal weg.

80e minuut.
Sârbulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwiatek geeft een hoge lob. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Besteiros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sokkai RCN 3:0

84e minuut.
Karcıoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kawulok de bal onder controle te krijgen. Kwiatek kopt de bal weg. Daar is Kawulok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sokkai RCN 4:0

88e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde speelt de bal door. Klungelig pakt Karcıoğlu de bal. Karcıoğlu schiet op doel. Besteiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sokkai RCN 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 26%, Sokkai RCN 74%.
Reais Dragões - Sokkai RCN 5:0