Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raigoon FC MANGOLÉ FC
R-442O Tactiek MNG
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft de bal voor. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote is nu in balbezit. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jemioła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kremer de bal. Alpsoy met een sublieme pass. Capote is nu in balbezit. Capote haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Alpsoy rent richting de bal. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer passt de bal zonder na te denken. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Fuzák met een sublieme pass. Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski geeft een lange en hoge pass. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel. Aureliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Delijewski met een snelle inworp. Jemioła is nu in balbezit. Jemioła speelt de bal door. Klungelig pakt Berbeć de bal. Berbeć schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fuzák passt de bal zonder na te denken. Velo rent richting de bal. Velo speelt de bal door. Töyry is nu in balbezit. Töyry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

38e minuut.
Daar is Fitos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitos probeert naar een medespeler te passen. Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski geeft een hoge lob. Töyry rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Delijewski speelt de bal door. Jemioła rent richting de bal. Jemioła draait met de bal, schiet en ... Capote springt en kopt de bal. Aureliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - MANGOLÉ FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 71%, MANGOLÉ FC 29%.
Raigoon FC - MANGOLÉ FC 0:1

62e minuut.
Şerbănescu speelt de bal door. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng passt de bal in één keer door. Alpsoy geeft de bal voor. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ... Aureliano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kremer de bal. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć draait met de bal, schiet en ... Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Jemioła is nu in balbezit. Jemioła probeert naar een medespeler te passen. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć schiet op doel. Aureliano bokst de bal weg. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - MANGOLÉ FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 80%, MANGOLÉ FC 20%.
Raigoon FC - MANGOLÉ FC 0:2