Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majista95 S.C Salgueiros
3232 Tactiek lfa 2
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 53
very good Schieten good
adequate Passen very good
formidable Verdedigen very good


23e minuut.
Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo met een sublieme pass. Justino is nu in balbezit. Justino geeft een hoge lob. Pessoa krijgt zijn hoofd ertegen. Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

25e minuut.
Zavináč rent richting de bal. Zavináč passt de bal zonder na te denken. Bussunda rent richting de bal. Bussunda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - S.C Salgueiros 1:0

32e minuut.
Cancian bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Galo speelt de bal door. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Streips geeft de bal voor. Inglês probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bussunda rent richting de bal. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Davenport probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - S.C Salgueiros 2:0

39e minuut.
Chaves Vila geeft een lange en hoge pass. Pessoa kopt de bal weg. Dera rent richting de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - S.C Salgueiros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 56%, S.C Salgueiros 44%.
majista95 - S.C Salgueiros 2:1

46e minuut.
Sork bereikt de bal nog maar net als eerste. Sork geeft een lange en hoge pass. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm rent richting de bal. Tùng Lâm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zavináč kopt de bal weg. Daar is Bussunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mures bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Sork geeft de bal voor. Inworp. Poladov met de inworp. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Poladov met de inworp. Mures bereikt de bal nog maar net als eerste. Mures passt de bal zonder na te denken. Poladov heeft problemen om de bal te vangen. Poladov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Galo is nu in balbezit. Galo passt de bal met de wreef. Justino met een sublieme pass. Pessoa rent richting de bal. Pessoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
majista95 - S.C Salgueiros 2:2

70e minuut.
Sork passt de bal zonder na te denken. Zavináč heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaves Vila. Chaves Vila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 51%, S.C Salgueiros 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
majista95 - S.C Salgueiros 2:2