Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Salgueiros majista95
lfa 2 Tactiek 3232
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten very good
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Klungelig pakt Kazanova de bal. Bussunda onderschept slim de pass. Bussunda met een sublieme pass. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Tùng Lâm kopt de bal weg. Daar is Bussunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bussunda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bussunda neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perestrelo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde geeft een lange en hoge pass. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bussunda is nu in balbezit. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea speelt de bal door. Tùng Lâm is nu in balbezit. Tùng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - majista95 0:1

25e minuut.
Zavináč passt de bal zonder na te denken. Gust bereikt de bal nog maar net als eerste. Gust passt de bal met de wreef. Bussunda heeft problemen om de bal te vangen. Bussunda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ţiplea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tamashiro komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Poladov verovert de bal door een tackle van achteren. Poladov probeert naar een medespeler te passen. Pessoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa draait met de bal, schiet en ... Hajdaraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C Salgueiros - majista95 1:1

30e minuut.
Tamashiro passt de bal in één keer door. Kazanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda begaat een overtreding. Bussunda krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Poladov passt de bal met de wreef. Pessoa met een sublieme pass. Dera rent richting de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - majista95 2:1

36e minuut.
Barker bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado passt de bal zonder na te denken. Poladov rent richting de bal. Poladov geeft de bal voor. Hajdaraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Poladov is nu in balbezit. Poladov schiet op doel. Kalligas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galo zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 51%, majista95 49%.
S.C Salgueiros - majista95 2:1

47e minuut.
Inglês passt de bal met de wreef. Poladov rent richting de bal. Poladov passt de bal zonder na te denken. Pessoa heeft problemen om de bal te vangen. Pessoa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Valverde speelt de bal door. Poladov rent richting de bal. Poladov passt de bal met de wreef. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - majista95 3:1

66e minuut.
Zavináč geeft een lange en hoge pass. Van Dyck rent richting de bal. Met opzet legt Tchecher zijn tegenspeler op de grond. Tchecher krijgt een gele kaart. Van Dyck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baretto komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck geeft een lange en hoge pass. Sork bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa verovert de bal door een tackle van achteren. Pessoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sork de bal. Poladov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - majista95 4:1

87e minuut.
Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchecher verovert de bal door een tackle van achteren. Tchecher probeert naar een medespeler te passen. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - majista95 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 51%, majista95 49%.
S.C Salgueiros - majista95 4:2