Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões Pat´s Team
5-3-2 Rec Tactiek teste_4
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.3 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Czapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabeçadas rent richting de bal. Cabeçadas geeft een hoge lob. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel. Radziusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Mikutaitis geeft de bal voor. Lysý rent richting de bal. Adaman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adaman krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Veišnoras verovert de bal door een tackle van achteren. Veišnoras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kujawka de bal. Kujawka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Veišnoras passt de bal in één keer door. Kujawka met een sublieme pass. Lysý is nu in balbezit. Lysý draait met de bal, schiet en ... Radziusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Pat´s Team 0:1

40e minuut.
Kwiatek is nu in balbezit. Kwiatek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salaberry de bal. Kawulok rent richting de bal. Kawulok schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 45%, Pat´s Team 55%.
Reais Dragões - Pat´s Team 0:1

49e minuut.
Lysý rent richting de bal. Adaman verovert de bal door een tackle van achteren. Adaman geeft de bal voor. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Gregowski onderschept slim de pass. Gregowski geeft een lange en hoge pass. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Pat´s Team 0:2

56e minuut.
Mikutaitis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Herman de bal. Mikutaitis is nu in balbezit. Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Herman geeft een lange en hoge pass. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Veišnoras passt de bal met de wreef. Dellaporta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaporta geeft de bal voor. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Pinto komt het veld opgelopen. Bruseghini komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal zonder na te denken. Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruseghini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Myllyrinne de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Pat´s Team 1:2

66e minuut.
Pinto speelt de bal door. Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruseghini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reais Dragões - Pat´s Team 2:2

81e minuut.
Czapski rent richting de bal. Czapski met een sublieme pass. Kujawka met een sublieme pass. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý draait met de bal, schiet en ... Radziusz bokst de bal weg.

84e minuut.
Gregowski geeft een hoge lob. Segurado is nu in balbezit. Lysý onderschept slim de pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçadas rent richting de bal. Lysý onderschept slim de pass. Lysý schiet op doel. Adaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radziusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft een hoge lob. Kawulok kopt de bal weg. Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruseghini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 33%, Pat´s Team 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reais Dragões - Pat´s Team 2:2