Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team Reais Dragões
teste_4 Tactiek 5-3-2 Rec
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten outstanding
very good Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Daar is Kwiatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawulok is nu in balbezit. Denijs probeert naar een medespeler te passen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Blondel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinha komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Valverde rent richting de bal. Pinto is nu in balbezit. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Pinto geeft een hoge lob. Kawulok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Adaman verovert de bal door een tackle van achteren. Veišnoras probeert naar een medespeler te passen. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Reais Dragões 1:0

19e minuut.
Cabeçadas probeert naar een medespeler te passen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto met een sublieme pass. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kawulok is nu in balbezit. Pinto speelt de bal door. Kwiatek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karcıoğlu schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek passt de bal met de wreef. Kawulok heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kwiatek passt de bal in één keer door. Veišnoras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adaman. Adaman krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cabeçadas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde is nu in balbezit. Valverde speelt de bal door. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Segurado probeert de bal met de borst te controleren. Veišnoras met een sublieme pass. Denijs heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Cottin bokst de bal weg.

43e minuut.
Karcıoğlu schiet op doel. Founzy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 76%, Reais Dragões 24%.
Pat´s Team - Reais Dragões 1:0

46e minuut.
Pinto geeft de bal voor. Daar is Kawulok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwiatek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karcıoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Segurado geeft de bal voor. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal in één keer door. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Segurado geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Valverde met een sublieme pass. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Cottin bokst de bal weg.

79e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pat´s Team - Reais Dragões 1:1

81e minuut.
Adaman verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu geeft de bal voor. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Segurado kopt de bal weg. Cabeçadas is nu in balbezit. Cabeçadas passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 74%, Reais Dragões 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pat´s Team - Reais Dragões 1:1