Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkai RCN Glorioso SLB
rcnit Tactiek primeira S1
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Cercel onderschept slim de pass. Frontoura rent richting de bal. Mantas speelt de bal door. Dantas da Cunha rent richting de bal. Dantas da Cunha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Talmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coxinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinho passt de bal zonder na te denken. Calvos rent richting de bal. Calvos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sutryk passt de bal met de wreef. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão speelt de bal door. Dantas da Cunha is nu in balbezit. Dantas da Cunha draait met de bal, schiet en ... Tults probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Arrabaça kan de bal niet met de borst controleren. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arrabaça zijn tegenspeler op de grond. Arrabaça is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Dantas da Cunha kopt de bal weg. Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu geeft een lange en hoge pass. Topolek rent richting de bal. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Topolek geeft een hoge lob. Capelão kopt de bal weg. Cercel met een sublieme pass. Topolek kan de bal niet met de borst controleren. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Talmann is nu in balbezit. Talmann passt de bal met de wreef. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas geeft een lange en hoge pass. Sutryk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sutryk rent richting de bal. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão passt de bal zonder na te denken. Frontoura geeft een lange en hoge pass. Dantas da Cunha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Evora is nu in balbezit. Evora geeft een lange en hoge pass. Coxinho kopt de bal weg. Cercel geeft een hoge lob. Topolek krijgt zijn hoofd ertegen. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Glorioso SLB 1:0

35e minuut.
Coxinho is nu in balbezit. Coxinho passt de bal zonder na te denken. Calvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvos schiet op doel. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Sutryk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buzina komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Cercel passt de bal zonder na te denken. Coxinho met een sublieme pass. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 44%, Glorioso SLB 56%.
Sokkai RCN - Glorioso SLB 1:0

47e minuut.
Cercel passt de bal met de wreef. Coxinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinho geeft een hoge lob. Topolek is nu in balbezit. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Argolo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Cercel speelt de bal door. Coxinho geeft de bal voor. Topolek rent richting de bal. Topolek schiet op doel. Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Glorioso SLB 2:0

53e minuut.
Helmuth speelt de bal door. Coxinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinho passt de bal in één keer door. Topolek rent richting de bal. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Cercel passt de bal in één keer door. Coxinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinho geeft een hoge lob. Topolek rent richting de bal. Topolek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Coxinho passt de bal met de wreef. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel geeft een hoge lob. Topolek is nu in balbezit. Topolek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Calvos kopt de bal weg. Frontoura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topolek. Topolek krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dantas da Cunha controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Helmuth maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mantas heeft problemen om de bal te vangen. Topolek is nu in balbezit. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Capelão bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelão geeft de bal voor. Coxinho speelt de bal door. Topolek rent richting de bal. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Saltão rent richting de bal. Saltão geeft een lange en hoge pass. Daar is Raican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas da Cunha onderschept slim de pass. Dantas da Cunha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Glorioso SLB 2:1

82e minuut.
Helmuth passt de bal met de wreef. Calvos rent richting de bal. Calvos probeert naar een medespeler te passen. Coxinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinho geeft de bal voor. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Coxinho de bal. Coxinho met een sublieme pass. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 43%, Glorioso SLB 57%.
Sokkai RCN - Glorioso SLB 2:1