Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Salgueiros Raigoon FC
lfa 2 Tactiek R-5212
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
56.5 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


29e minuut.
Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck geeft de bal voor. Inworp. Juhos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Debuchy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Justino passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Dera is nu in balbezit. Dera schiet op doel. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ilari passt de bal met de wreef. Debuchy probeert naar een medespeler te passen. Fuzák is nu in balbezit. Fuzák haalt uit met een fantastische trap. Davenport werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Raigoon FC 0:1

41e minuut.
Poladov met een snelle inworp. Wężowiecki speelt de bal door. Poladov geeft een lange en hoge pass. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 42%, Raigoon FC 58%.
S.C Salgueiros - Raigoon FC 0:1

48e minuut.
Wężowiecki kopt de bal weg. Poladov is nu in balbezit. Poladov probeert naar een medespeler te passen. Pessoa rent richting de bal. Pessoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov met een sublieme pass. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki schiet op doel. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Justino is nu in balbezit. Justino passt de bal zonder na te denken. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap. Aureliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C Salgueiros - Raigoon FC 1:1

74e minuut.
Mures rent richting de bal. Mures geeft een lange en hoge pass. Korín rent richting de bal. Dera onderschept slim de pass. Dera haalt uit met een fantastische trap. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bersan is nu in balbezit. Bersan passt de bal in één keer door. Fuzák is nu in balbezit. Fuzák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Raigoon FC 1:2

82e minuut.
Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer met een sublieme pass. Debuchy speelt de bal door. Juhos is nu in balbezit. Juhos haalt uit met een fantastische trap. Davenport bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 30%, Raigoon FC 70%.
S.C Salgueiros - Raigoon FC 1:2